Sturmfuhrer Публикувано Декември 21, 2004 Публикувано Декември 21, 2004 Та... Петър се казвам, всички ми викат Штурма. Свиря на бас и съм на почти 16 години Тва е... не ми се сърдете като пиша разни идиотщини, защото все пак съм най-малък тука Уча в бившия икономически техникум (НФСГ), ама тука всички сте НПМГейове, така че нз. Ае със здраве Цитирай
IvanDTr Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Та... Петър се казвам, всички ми викат Штурма. Свиря на бас и съм на почти 16 години Тва е... не ми се сърдете като пиша разни идиотщини, защото все пак съм най-малък тука Уча в бившия икономически техникум (НФСГ), ама тука всички сте НПМГейове, така че нз. Ае със здраве <_> Гепи брато, аз съм най-големия! И няма да ти се сърдя, обещавам! Цитирай
Боян Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Та... Петър се казвам, всички ми викат Штурма. Свиря на бас и съм на почти 16 години Тва е... не ми се сърдете като пиша разни идиотщини, защото все пак съм най-малък тука Уча в бившия икономически техникум (НФСГ), ама тука всички сте НПМГейове, така че нз. Ае със здраве ;) Бравоз, малък!!! Учи, са`а ти е времето! Що си се кръстил "щурмфюрер" ? --------------------------------------------- --------------------------------------------- off//// Бтв, к`ви са тез музиканти от НПМГ... абе тука нема ли поне ЕДИН от музикалното, а ??? От триста човека, срамота... - Ма то тъй, де, тез от музикалното сигур ше отбират от висша математика.... тц, тц, сичко се е объркАло вече ... :hello: Цитирай
AXE Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Тия от музикалното може да не отбират от компютри П.П. No offence Цитирай
Боян Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Тия от музикалното може да не отбират от компютри П.П. No offence Най - вероятно ! Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 След като един приятел от тук ме нарече докторица(при това цяла),а и разбирам от техника повече от доста момчета,реставрирам дървени предмети,шия костюми,дърворезбосвам и съм актриса(плюс още около 100-тина неща )-значи НПМГ е добра школа за идиоти... Наздраве на synchu!!!И на Dylan_101,както и на Satan!!! Цитирай
AXE Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 След като един приятел от тук ме нарече докторица(при това цяла),а и разбирам от техника повече от доста момчета,реставрирам дървени предмети,шия костюми,дърворезбосвам и съм актриса(плюс още около 100-тина неща момент за автореклама Цитирай
Боян Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Сффършиха емотиконите, за случая други нема... ааа : Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 (Редактирано) Та... Петър се казвам, всички ми викат Штурма. Свиря на бас и съм на почти 16 години Тва е... не ми се сърдете като пиша разни идиотщини, защото все пак съм най-малък тука Уча в бившия икономически техникум (НФСГ), ама тука всички сте НПМГейове, така че нз. Ае със здраве Бравоз, малък!!! Учи, са`а ти е времето! Що си се кръстил "щурмфюрер" ? --------------------------------------------- --------------------------------------------- off//// Бтв, к`ви са тез музиканти от НПМГ... абе тука нема ли поне ЕДИН от музикалното, а ??? От триста човека, срамота... - Ма то тъй, де, тез от музикалното сигур ше отбират от висша математика.... тц, тц, сичко се е объркАло вече ... :hello: Ам... защо съм така... аве ДОСТА дълга история от преди 4-5 години Обаче не съм някъв нацист Просто харесвам история, а и свирих в една група Штурмъ... а всъщност то май я кръстиха на мене, а не аз на нея... аве с други думи... просто се интересувам от история... в същото време Sturmfuhrer се е ползвало само 3 години като чин в СС, а и звучи яко и някак придава малко важност и тежест, която може и да ми е необходима, защото мненията ми не са от най-гениалните хех... айде със здраве и лека нощ ххахахахахахах хахахахаха :bravo: ) Редактирано Декември 21, 2004 от Snowwhite Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 След като един приятел от тук ме нарече докторица(при това цяла),а и разбирам от техника повече от доста момчета,реставрирам дървени предмети,шия костюми,дърворезбосвам и съм актриса(плюс още около 100-тина неща )-значи НПМГ е добра школа за идиоти... Наздраве на synchu!!!И на Dylan_101,както и на Satan!!! Без да те обидя, обаче нито една дума за мен не каза... а все пак с в мойто представяне... явно никой не ме обича тук... :happy: Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 :inlove: Либим тъ,бе!Либим тъ,бе-УХ!!! :inlove: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 21, 2004 Автор Отговорено Декември 21, 2004 И пак не каза нищо за мен Цитирай
synchu Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Велсоте, о ,басисте макар, че отдавна си се велсотнат тук... п.с. НПМГ е от национално значение както си личи оше от името... Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 п.с. НПМГ е от национално значение както си личи оше от името... Ja ja, naturlich! Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Щурма (и що с 'ш' и 'т' ?) ..един блестящ представител на това колко странни ж'вотни са повечето басисти. Ще прозвучи като бисер това което ще кажа, но.. когато не си едно адски тъпо копеле си доста свестен пич и да дойдеш на репетицията в Петък! Цитирай
Recommended Posts