Black Bird Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Здравейте! Щастлив съм да съобщя, че новия ми албум "There is something else" е факт, след две години работа. Искам да благодаря на всички приятели, които срещнах във форума. Най-голямата духовна подкрепа дойде от всички писма, които съм получавал и окуражителните думи, когато пусках части от песните. Няма нищо по-вдъхновяващо от това да знаеш, че някъде от другия край стои човек, който чувства това, което правиш. Процесът на създаване на албума беше невероятно изживяване и всеки ден ми се искаше да откъсна малка част от душата си и знанията си. През последните години преминах през препятствията в живота, които само затвърждаваха желанието ми да създавам повече музиката. В крайна сметка, ние сме част от цялата вселена и нашата задача е да се създаваме любов и добрина. Мисля, че всеки е в контакт с вселената и всичко живо около нас. Музиката ни кара да бъдем по-добри! Надявам се, тези 11 песни ще ви харесат, както на мен самия! Ето три цели песни за сваляне: Dome of heaven Remembrance The Glory of Light Албума може да поръчате от мен. Цената на CD в кутия с обложка е : 15 лв Начина на изпращане всеки може да избере сам. Засега съм пращал с Еконт с наложен платеж. Или по пощата и телеграфен запис. Благодаря Ви отново! Поздрави на всички, Димитър Албума е записан изцяло в софтуерна среда. Главната програма е Reaper за запис и смесване. Мастерирал съм го в Samplitude 11 PRO. За китарите съм ползвал Amplitube 3 Guitar Rig 4 Overloud TH1 Studio Devil Amp Pro и много други free китарни плъгини. Барабаните са писани от мен със Steven Slate 3.5 drums и Sonic Reality Drum Masters 2 samples. Цитирай
synchu Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Поздравления наборе Ремембранс ми харесва изключително много и между другото - много се радвам, че избра тази обложка! Като се установя малко по-добре къде ще съм следващите няколко седмици, че се струпват пътувания - ще поръчам задължително, че да съм сигурен, че ще си го получа. Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 8, 2010 Автор Отговорено Юли 8, 2010 Благодаря наборе Ето още една песен от любимите ми за сваляне: United Souls Цитирай
rockfire Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Да , постоянството и упоритото преследването на целта се възнаграждава! Поздравления Дими и успех на албума! Цитирай
рахата Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Честито,Митак! Дългоочаквания албум вече е на линия! Ще си го поръчам съвсем скоро,за да допълня колекцията Пожелавам ти успех с продажбите! Цитирай
martist Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Браво! Поздравления! Много ме радва фактът, че независимо от трудните времена за "нечалга музиката" в България тук в този форум има хора, които не са се отчаяли или отказали, а упорито "блъскат" напред!!! Само така с много труд вярвам, че някой ден ще успеем да се преборим. Поздравления за хубавия звук, аранжименти и не на последно място за изключителното свирене!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 И аз сигурно ще си го поръчам скоро, да прави компания на другите. P.S. Long Live Reaper!!! Цитирай
zombie Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 (Редактирано) Поздравления и от мен, Дими! Песните са страхотни! Много се радвам, че има хора, които продължават да творят. Да пречупиш това, което те заобикаля, през погледа на музиката, при това 2 години да не се откажеш, за мен си е изкуство и талант. Така че, браво и дерзай Като се запътя към родните ширини и дължини, ще поръчам дискче, за да попълня дискографията Поздрави! Марина Редактирано Юли 8, 2010 от zombie Цитирай
hed Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Харесва ми кроп съркъла на обложката Успех с албума! Цитирай
valitchy Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Забравих да те помоля за автограф, ако не те затруднявам, ще означава много за мен, благодаря предварително! Още веднъж успех! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 8, 2010 Автор Отговорено Юли 8, 2010 Благодаря ви приятели!!! От одеве пиша лични. Естествено ще има автограф!!! За мен е чест! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 8, 2010 Автор Отговорено Юли 8, 2010 Благодаря на всички за добрите думи! Най-голямата сила, която имаме са позитивните думи и музиката. Това е по-добрата енергия, която трябва да споделяме с другите! Поздрави на всички, Дими Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 Браво, Митак! Поздравления за новия албум. Цитирай
Recommended Posts