Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте! Щастлив съм да съобщя, че новия ми албум "There is something else" е факт, след две години работа.

Искам да благодаря на всички приятели, които срещнах във форума. Най-голямата духовна подкрепа дойде от всички писма, които съм получавал и окуражителните думи, когато пусках части от песните.

Няма нищо по-вдъхновяващо от това да знаеш, че някъде от другия край стои човек, който чувства това, което правиш.

Процесът на създаване на албума беше невероятно изживяване и всеки ден ми се искаше да откъсна малка част от душата си и знанията си.

През последните години преминах през препятствията в живота, които само затвърждаваха желанието ми да създавам повече музиката.

В крайна сметка, ние сме част от цялата вселена и нашата задача е да се създаваме любов и добрина.

Мисля, че всеки е в контакт с вселената и всичко живо около нас.

Музиката ни кара да бъдем по-добри!

Надявам се, тези 11 песни ще ви харесат, както на мен самия!

Ето три цели песни за сваляне:

Dome of heaven

Remembrance

The Glory of Light

Албума може да поръчате от мен.

Цената на CD в кутия с обложка е : 15 лв

Начина на изпращане всеки може да избере сам.

Засега съм пращал с Еконт с наложен платеж. Или по пощата и телеграфен запис.

Благодаря Ви отново!

Поздрави на всички,

Димитър

Front.jpg

Албума е записан изцяло в софтуерна среда.

Главната програма е Reaper за запис и смесване.

Мастерирал съм го в Samplitude 11 PRO.

За китарите съм ползвал

Amplitube 3

Guitar Rig 4

Overloud TH1

Studio Devil Amp Pro

и много други free китарни плъгини.

Барабаните са писани от мен със Steven Slate 3.5 drums и Sonic Reality Drum Masters 2 samples.

• Отговори 45
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Поздравления наборе :)

Ремембранс ми харесва изключително много и между другото - много се радвам, че избра тази обложка!

Като се установя малко по-добре къде ще съм следващите няколко седмици, че се струпват пътувания - ще поръчам задължително, че да съм сигурен, че ще си го получа.

Отговорено

Да , постоянството и упоритото преследването на целта се възнаграждава! ;)

Поздравления Дими и успех на албума!

:)

Отговорено

Честито,Митак! Дългоочаквания албум вече е на линия!

Ще си го поръчам съвсем скоро,за да допълня колекцията :)

Пожелавам ти успех с продажбите!

Отговорено

Браво! Поздравления!

Много ме радва фактът, че независимо от трудните времена за "нечалга музиката" в България тук в този форум има хора, които не са се отчаяли или отказали, а упорито "блъскат" напред!!! Само така с много труд вярвам, че някой ден ще успеем да се преборим.

Поздравления за хубавия звук, аранжименти и не на последно място за изключителното свирене!!! :)

Отговорено (Редактирано)

Поздравления и от мен, Дими! Песните са страхотни!

Много се радвам, че има хора, които продължават да творят. Да пречупиш това, което те заобикаля, през погледа на музиката, при това 2 години да не се откажеш, за мен си е изкуство и талант. Така че, браво и дерзай:)

Като се запътя към родните ширини и дължини, ще поръчам дискче, за да попълня дискографията :)

Поздрави!

Марина

Редактирано от zombie
Отговорено

Забравих да те помоля за автограф, ако не те затруднявам, ще означава много за мен, благодаря предварително!

Още веднъж успех!

Отговорено

Благодаря на всички за добрите думи! Най-голямата сила, която имаме са позитивните думи и музиката.

Това е по-добрата енергия, която трябва да споделяме с другите! :rolleyes:

Поздрави на всички,

Дими