sw1tched Публикувано Юли 1, 2010 Публикувано Юли 1, 2010 Групата се казва Throat Fisting Барабаните ги записахме 'На Вилата' (благодарности на Circles ). Останалата част от записите + quantizing, editing, смесване и "мастеринг" са мое дело. Групата кефи, надявам се да ви допадне крайния резултат Линк Цитирай
MrDeath Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Супер! Аз няма как да дам оценка, не разбирам, ама от гледна точка на редови фен и групата ме кефи (песента де) и звука ме кефи. Цитирай
crionic Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Рядко-срещано нещо-БГ метъл група със добри идеи бравос.Ако всичките парчета занапред са такива с удоволствие бих посетил някой и друг концерт Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 1, 2010 Автор Отговорено Юли 1, 2010 А така! Гарантирам, че и другите им песни са яки На 10-ти ще им е промоцията Радвам се, че ви допада като звук Цитирай
sw1tched Отговорено Юли 1, 2010 Автор Отговорено Юли 1, 2010 Супер Да взема да спомена, че микрофона който използвахме за касата (Audix D6) си го купих преди време от Щатите с помощта на Baby Thomas Цитирай
Fashion Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Страхотна работа! Искам и аз такива записи, с този микрофон Цитирай
circles Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 Добре се е получило! Касата е доста блага. Жалко, че на 10ти свирим и няма да мога да дойда на лайва, но другия път Цитирай
Stivy_k Отговорено Август 25, 2010 Отговорено Август 25, 2010 Жестоко! Ебаси приятната изненада сте за мен! Респект Цитирай
sw1tched Отговорено Август 25, 2010 Автор Отговорено Август 25, 2010 :girl_witch: Надявам се да чуем още неща от групата до края на годината. Цитирай
SundownWarrior Of Nightwis Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 с това вече ще ми звъни телефона ! страшно парче пичове ! Цитирай
Recommended Posts