LOE Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 (Редактирано) ам брато програмката струва 350$ някъде, а има: тунер 20 педала, които може да използваш повече от 1 път 14 преампа х2 7 ампа х2 16 кабинета х2 6 микрофона х2 11 рак ефекта според мен си е оферта, верно че за наживо не става, но за записи върши коже работа, всеки би предпочел реалната апаратура, само че по груби сметки излиза над 10000 $ Редактирано Декември 25, 2006 от LOE Цитирай
Vinetu Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Айде на бързо един семпъл от мене с Амплитуб 2 ЦЪК Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Колега това с някой от готовите присети ли си го записвал или си си играл две нощи сам ... много добре звучи ... браво . Цеко ;) Цитирай
Vinetu Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Не е с готов, разбира се. Знаем че готовите не стават за нищо. Ето го и него ЦЪРЪК Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 Благодарско за отзивчивоста приятелю . Ако ми остане време ще го пробвам . Цеко :) ;) Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 11, 2007 Отговорено Януари 11, 2007 На мен Guitar Rig ми се нрави доста повече, amplitube ми звучи една идея по-дигитално. И в двата случая обаче програмите си плачат за външен impulse resonse. Цитирай
LOE Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 според мен звука им е доста различен, и гитар риг и амплитюб си имат плюсове и минуси, но определено са тръгнали в правилната посока след 3-4 години може и да няма голяма разлика спрямо истинските ампове Цитирай
мишунгт Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Как да активирам Амплитюб през Кюбейс? Сори за тъпия въпрос, ама досега съм джиткал с програми като Рийзън и Фруути, а тва Кюбейс ми мяза сложно... 10x 4 the help PS: I hate the cyrillic script... Цитирай
MDMACORP Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 Еми казваш на кюбейс в коя директориа да търси вст-та и трябва да ти излиза в банката с ефектите. Цитирай
мишунгт Отговорено Януари 14, 2007 Отговорено Януари 14, 2007 Тва ясно, ама като отворя кюбейса първо ми излиза некъв прозорец и ме пита какъв проджект искам да започна. После, всъщност не знам как да конфигурирам да обработва звука на китарата ми, който идва от лайн-ин-а на соундкартата ми в реално време. Хелп Пийпол, плийз!!!! Хелп ми, дъ леймър ху ноуз шит абаут ит..... Цитирай
Telerig Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Отваряш проект. После горе от менюто аддваш трак и натискаш Ф3 - в конзолата отиваш на трака - има бутонче "е" - там ти се отваря шина с ефекти - избираш Амплитюб в някоя от графите, след което на самият трак има бутонче "монитор" - с формата на говорителче натискаш го и трябва да чуеш вече обработения звук. Преди това обаче мютни лайн ин входа от уиндъуса, или ако си с външна саундкарта от менюто на драйвера или от самата карта ако има потенциометър. Ако все още не става - на самият трак виж входа и изхода как са комутирани. Намират се най отгоре вляво на менюто на трайка който си маркирал. Цитирай
мишунгт Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Мда мерси че ми обясни, сори за яко тъпия въпрос ама яко си ме марзеше да гу разцукам..... Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 От онзи ден посвирвам с Амлитюба и звука е доста приличен(като за софт),но ми се явява следният проблем.Отвреме на време програмата забива и издава един особен гаден звук(нещо като микрофония) и единственият начин да я спреш е като рестартираш програмата.Нещо подобно направи и Cooledit.От там съдя че проблема ми е свързан с саунд картата(M-aidio FireWire Audiophile) или Процесора (Centrino Duo 1,66MgHz)Латенцията ми е на 128 семпъла и ползвам АСИОто на М аудио Ще се радвам ако някой с повече опит в тези неща ,ми каже как бих могъл да оправя работата Мерси предварително Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Приятелю проблема може да не е само от карта или програма ами може да е в екзе файла на Амплитюба т.е. да има проблем в самата инсталация на Амплитюб . Аз имам проверен екзе файл при мен работи без проблем изпратих го и на Телериг и той не се е оплакал досега затова ако искаш ми се обади по скайпа и ще ти пратя файла - може и да ти се решат проблемите Адреса ми е Zanev1970 . Цеко Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 Амплитюба ги прави тия мизерии. Аз на новото ми EMU 0404 USB не мога и да го подкарам, докато на старото ми Audigy 2 ZS върви джелезно. Ползвай го като vst-plugin под някой лек фрий хост като REAPER например. Няма да имаш проблеми, а даже ще можеш да го комбинираш с други ефекти. Цитирай
Recommended Posts