Pwnzorafied Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Здравейте, дошло е времето на 1 приятел да си купи нова китара и усилвател,т.к. до ся кара с squier и някав усилвател 10 вата,който е доста зле ;D Човека разполага с 383 евро!Точно толкова ;D Разглеждаме,разглеждаме и не можем да се спрем на нещо сериозно.Свири хеви метъл главно-Ozzy,Sabbath Цитирай
shtur4o Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 (Редактирано) http://www.thomann.de/it/jet_city_amplification_112rc.htm Е, и ти ще му заемеш 30-40 евро. Нали ся, приятел си ... някъв ся... Редактирано Юни 22, 2010 от shtur4o Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 А китарата ти ли ще му я подариш? Цитирай
Svanio Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Squier-a и амп-а 10вата са горе долу половината на тия пари, които има приятелят ти сега. Не знам колко ще "ъпгрейднете" с тези финанси. Предполагам ще търси китарка с хъмбъкери, та може би някой по-евтин Jackson?? А вие 2ра ръка или нови търсите? Цитирай
pavkundrii Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 роланд кюб 20 или 30х.20х струва около 260лв. в момента–ново–падна им цената.Не,че е най–доброто,но за толкова пари върши чудесна работа. Цитирай
Hellrider Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Squier-a и амп-а 10вата са горе долу половината на тия пари, които има приятелят ти сега. Не знам колко ще "ъпгрейднете" с тези финанси. Предполагам ще търси китарка с хъмбъкери, та може би някой по-евтин Jackson?? А вие 2ра ръка или нови търсите? Комбо, приятелю, комбо Аз лично бих препоръчал Line 6 щом свири главно метъл. 75-ватовото Spyder III е с 12-ка Celestion и повече ефекти, отколкото някой би използвал. Ще кажете "ама са дигитални", обаче мога да гарантирам, че вградените драйвове издухват повечето камиончета при добро пипане на еквилайзера. Че даже до колкото си спомням се вмества в бюджета на този твой приятел Поздрави! Цитирай
Svanio Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 (Редактирано) @Hellrider - съгласен съм като цяло за предложението ти и понеже каза думите дигитални ефекти трябва да се разбере човекът дали ще използва външни педалчета. Имаше из форума една много хубава такава тема за ампове и там @Metalhamмer мисля,че и @Baby Thomas казаха доста интересни неща по отношение на това, кой от посочените ампове за какво е по-добър от другите, като цяло се каза, че Line6 има досатъчно ефекти и не са нужни външни, а и при използването на външни става малко мазало ако се използва драйвът на ампа.. или нещо такова, автора- потърси я темата, ставаше въпрос ако не бъркам за Marshall mg, Line6 Spider, Blackheart и още нещо може би. Аз на твоя приятел бих му препоръчал Marhsall mgXXcd * XX-колкото вата търси*,но много хора ги хранят и ще те стане мазало в темата. Редактирано Юни 23, 2010 от buy&sell Цитирай
pavkundrii Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Blackheart BH5 Little Giant ? Добра оферта,но така няма да му останат на момчето за китара средства. Цитирай
shtur4o Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Темата не е ли за комбо? Аз съвсем се обърках....бюджета само за комбо ли е или и за китара? Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Юни 23, 2010 Автор Отговорено Юни 23, 2010 Реши да вземе: http://www.thomann.de/gr/marshall_mg15new.htm http://www.thomann.de/gr/jackson_js32t_rhoads_bk.htm Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Аз бих взел това, като може вместо Маршала да е някой Лайн 6 или Пийви 15-ватов. Но определено бих предпочел Епи-телефона. Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 @pavkundrii Е, щом и китара ще се купува, тогава предложението ми наистина си е скъпичко. Какво ще каже автора за това: Peavey HP Special + HB GA5-H + HB G112 = 225€ + 89€ + 59€ = 373 € Идеално се вписва във финансовия капитал на момчето. Пък и ще има лампов звук, не като този Marshall. Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 23, 2010 Отговорено Юни 23, 2010 Аз бих взел това, като може вместо Маршала да е някой Лайн 6 или Пийви 15-ватов. Но определено бих предпочел Епи-телефона. Става дума за Gothic Studio, мислех, че и линка се променя, ама... Цитирай
Recommended Posts