aitapeapea Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 Споделете ако се сещате за модели , които предлагат въпросната опция. Аз се сетих за : Zoom gfx 8 Zoom g9.2utt Boss gt8 Line 6 x3 live Цитирай
Svanio Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Здравей! горе долу но все пак да попитам защо търсиш такава опция в процесор? Специално босовските процесори имат доста доста ефекти в тях *COSM серията* и ми се виждат достатъчни. Ако можеш хвърли светлинакс по въпроса, мисля, че колегите ще улесниш колегите, за да могат да ти помогнат най-добре. По-здрави и успех Цитирай
Van Dim Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Здравейте, На Vox Tonelab процесорите. Моят (SE) има, мисля LE също има, ST май няма. И за какво са ти наистина? Поздрави Цитирай
Valserp Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 Digitech RP1000 има Stomp Loop и FX Loop - за преди и след амп-симулацията. Цитирай
carnalsoul Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 моят BOSS GT 5 също има и там съм си боднал S-amp - а защото са ми много дразнещи вградените драйвчета Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Юни 17, 2010 Отговорено Юни 17, 2010 (Редактирано) за какво става въпрос, ? в процесора да си ръгнеш ефект ли... смисал камионче ли какво... не мисля че който и процесор да е има проблеми да си праснеш след или преди него камионче и звука е различен спрямо отпред или отзад има нещо гадно наистина аз имам процесор gnx1-digitech и имам камионче метъл зона на бос... та ако вържа камиончето преди процесора ми се променя и звука на самото камионче драива му... ако е след процесора... не се променя драива на метъл зоната но при условия че от процесора не използвам някакъв драйв допълнително и не слагам уауа педала... иначе се ебава звука с метъл зоната... и мисълта ми е как може да се направи така че да използвам звука от уауа педала на процесора и драива от камиончето без като уа педала е в изходна позиция да не ми преебва звука на зоната и какви са тези процесори които обсъждате и стават за вуншни ефекти... това лис е има в предвид да се върже камионче примерно към тях ?? Редактирано Юни 17, 2010 от KILL_EM_ALL Цитирай
rockstar666 Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 BOSS GT-10 също има ефект лууп-сенд ритърн, Лине 6 Х3 и ХТ про също имат. Цитирай
metalhammer Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 Незнам дали влиза в графа процесори защото пре лууп ефектите са аналогови но Boss BE-5 http://www.bossarea.com/other/be5.asp Цитирай
Slacoth Отговорено Юни 18, 2010 Отговорено Юни 18, 2010 Когато първообраз се унифицира със симулация се получават комични резултати: То е ясно че не съм съвсем оффтопик, ама освен това много ме изкефи тая снимка. Цитирай
Recommended Posts