Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Мисля скоро да си купя китара Hamer Vector . Но се чудя дали си заслужава 700 лева.Китарата е много яка на външен вид(копие на Gibson Flying V), но не знам дали си заслужава парите !!!И също какви китари може да ми препоръчате(от 500-800 лева) ,които изкарват добър звук и са на преимлива цена, че много се чудя.

Мерси предваритело !

:):metalist:

:metalist:

Отговорено (Редактирано)

Има тема за тия китари,а също имаш уши - отиваш и пробваш какво ще ти хареса на Теб като звук и комфорт на пипане,тук всеки си хвали неговото.

А моето мнение - не са лоши,но пак трябва да си избереш.

Редактирано от Hillbilly
Отговорено (Редактирано)
Има тема за тия китари,а също имаш уши - отиваш и пробваш какво ще ти хареса на Теб като звук и комфорт на пипане,тук всеки си хвали неговото.

А

АААА не мислиш ли ,че вече видях тази тема , питам за Hamer Vector бе !!!И да, имам уши, но за тва искам мнение,щото не мога да реша.

:thumbs_up:

Редактирано от stivvv
Отговорено

Гледай сега аз какво правя :

-Вадя списък от китари.

-Гледам спецификации.

-Решавам все пак, ако има нещо, което не ми трябва (примерно ако не искам Флойд), да премахна някоя китара.

-Отивам и пробвам.

ХилБили иска да ти каже, че всеки е с различно мнение - СВОЕ мнение, най-добре е и ти да имаш такова - единственото, което ще получиш от тази тема е пълна обърквация - за това става, за това не става, това му е както трябва, това не му е както трябва.

Направи си списък с китари, ако искаш прави по моя начин, ако искаш направо тръгвай към магазина, пробваш ги и търсиш каквито и да е разлики, тогава решаваш коя е за теб и коя не.

Да не говорим, че дори не си споменал какво ще свириш - ясно е, че ще е поне рок, но пък примерно има огромна разлика от звук за рок, звук за хеви метъл и звук за дет метъл. За това - в единия случай питаш, и както ти казвам - се объркваш, в другия случай - отиваш и пробваш.

Отговорено

Сърдит младеж - имаме основа за рок-звезда!

Ако те кефи китарата - купуваш. Ако се колебаеш - оглеждаш други. Ако не те кефи - отминаваш я.

Същото е като при жените.

А

АААА не мислиш ли ,че вече видях тази тема , питам за Hamer Vector бе !!!И да, имам уши, но за тва искам мнение,щото не мога да реша.

:whistle:

Отговорено (Редактирано)
Гледай сега аз какво правя :

-Вадя списък от китари.

-Гледам спецификации.

-Решавам все пак, ако има нещо, което не ми трябва (примерно ако не искам Флойд), да премахна някоя китара.

-Отивам и пробвам.

ХилБили иска да ти каже, че всеки е с различно мнение - СВОЕ мнение, най-добре е и ти да имаш такова - единственото, което ще получиш от тази тема е пълна обърквация - за това става, за това не става, това му е както трябва, това не му е както трябва.

Направи си списък с китари, ако искаш прави по моя начин, ако искаш направо тръгвай към магазина, пробваш ги и търсиш каквито и да е разлики, тогава решаваш коя е за теб и коя не.

Да не говорим, че дори не си споменал какво ще свириш - ясно е, че ще е поне рок, но пък примерно има огромна разлика от звук за рок, звук за хеви метъл и звук за дет метъл. За това - в единия случай питаш, и както ти казвам - се объркваш, в другия случай - отиваш и пробваш.

Мерси за съвта! :thumbdown: И свиря в група- свирим главно хард рок(AC/DC) и Metallica по малко, също Black Sabbath. :):rockon:

Редактирано от stivvv
Отговорено (Редактирано)
^

И в крайна сметка ще му предложат да събере някой лев още и да си вземе Gibson Flying V. :rockon:

А дано де!И аз тва искам !!! Як съвет :D:):thumbdown:

Редактирано от stivvv
Отговорено

Отиваш, гледаш, избираш, пробваш:

а)купуваш

б)не купуваш. :)

Тая работа с темите "Дайте мнение за модел" ; "Коя китара да си купя" ... нещо ми звучат като "търся мацка за град Варна*примерно, кво бихте ми препоръчали?" wtf... И ако някой пита, да избора на китара е що годе като избора на жена, да не се разстройва, да не ни излага пред приятели. Дори когато избираме евтина бройка, си я избираме сами все пак по това как я усещаме.

Дето вика колегата, всеки ще ти каже - мойто е най-доброто, купувай :D

ПП Аз имам най-якия хардуер във форума. ду хаст :girl_cray2:

Отговорено
Мерси за съвта! :girl_cray2: И свиря в група- свирим главно хард рок(AC/DC) и Metallica по малко, също Black Sabbath. :):D

А можеби повеќе би ти одговарала некоја гитара од типот на SG

Tony-Iommi_3.jpg

1245005930072_f.jpg

Но во принцип секоја гитара со хамбакери би ти вршела работа.