CyberGene Публикувано Февруари 9, 2006 Share Публикувано Февруари 9, 2006 Търся PMI Old Lady for GigaStudio 3, 24bit. Наистина много ми трябва! Ще си платя, ако трябва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 Търся PMI Old Lady for GigaStudio 3, 24bit. Наистина много ми трябва! Ще си платя, ако трябва Ми плащай на сайта им и е твой. Щом ти се плаща... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 9, 2006 Е, предположих, че някой може да ми го даде на по-ниска цена и да спечели чисти кинти Руснаците също продават на доста изгодни цени всякакъв софтуер, включитено и това, ама все пак гледам да поддържам родното Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 Това просто го нямам, инак давам всичко без пари. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Февруари 9, 2006 Share Отговорено Февруари 9, 2006 Не те ли урежда 16 битовата версия? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Февруари 10, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 10, 2006 Ами може би и тя ме урежда, само че на мен ми трябва версията, която има импулси за симулация на педала, а също така и репедалинг, а пък доколкото разбирам от сайта, това са го включили само в 24 битовата. Дали е така? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Февруари 10, 2006 Share Отговорено Февруари 10, 2006 (Редактирано) Лично аз не съм я пробвал, но четох че тая версия (около гигабайт и нещо си...) също имала тази симулация и въпреки, че била по-малка по размер, дори била малко по-добра от другата?! Нямам представа защо :think: (бяха коментари на потребители). В audionews я има и допреди 2-3 дена все още се сийдваше. Редактирано Февруари 10, 2006 от yamaha Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
goal Отговорено Февруари 11, 2006 Share Отговорено Февруари 11, 2006 версията в audionews не е giga. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yamaha Отговорено Февруари 11, 2006 Share Отговорено Февруари 11, 2006 версията в audionews не е giga. Не думай... :green: ... бла..бла...16Bit.GiGA.CD Image-DELiRiUM .... и още... ..... The mechanism actually operates the piano keys and pedals with over 1.000 steps accuracy for inverse hammer velocity. The Stancke computer system enabled Amsterdam based sample library producer Michiel Post to capture each velocity layer for this library with absolute velocity levels. These levels guarantee a totally even response across the whole keyboard for all velocities. The programming of this piano is designed to take full advantage of the possibilities of the new GigaStudio 3 software. This results in more programmed velocity layers. The Emperor has 24 recordings for each key. These recordings were further divided in 64 velocity groups, each a slight variation of the underlying velocity layer sample. These libraries use a new programming to create the sustain pedal effect. Traditionally, conventional piano libraries use the sustain pedal as an ON-OFF switch, which has to be pressed before a note is played. These libraries lacked the possibility to re-pedal as in a real concert grand piano. Now this barrier has been broken. The PMI EMPEROR & OLD LADY libraries allow the user to press the sustain pedal at any time while playing notes or chords to start the sympathic resonance of the non-struck strings. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Февруари 13, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2006 Ми добре, значи ме урежда Ти имаш ли го свалено? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts