PlamenM Публикувано Февруари 6, 2006 Публикувано Февруари 6, 2006 Джентс, ето ви един линкс малко союзная музика... СССР китаристи ..тука има страхотни неща, свалям , слушам и направо всяко нещо ме кефи Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 aаа супер!! на тоо пич Виктор Зинчук се отрепах да намеря нещо друго освен каприс 24. мерси много Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Той целият сайт www.guitars.ru си заслужава да се изкълве открай докрай... Цитирай
alexthegreat Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Страхотна забава Особено тази детска песен позната като "Зеления папагал" (АКА "Зеленъй папугай") в рок аранжимент ме разби...веднага я свалям за малкия. http://www.guitars.ru/04/p/Pushnoy-ru_A-AVafrike-FULL.mp3 Цитирай
7thString Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 В тая насока, може ли да ми кажете коя беше руската група дето подгряваха на Пърпъл миналото лято? Меко казано пратиха БТР в храстите Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 групата се казваше....верно как се казваше? Цитирай
didopeshev Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Групата се казваше НАТИСК Малко на Мейдън ми звучаха Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 aаа супер!! на тоо пич Виктор Зинчук се отрепах да намеря нещо друго освен каприс 24. мерси много На Зинчук имам някъде цял диск на АудиоСД. Може би албум цял. Инак на харда само 7 МР3-ки. Все култови класики с яка жица! КЪРТИ! Цитирай
TONY Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 aаа супер!! на тоо пич Виктор Зинчук се отрепах да намеря нещо друго освен каприс 24. мерси много На Зинчук имам някъде цял диск на АудиоСД. Може би албум цял. Инак на харда само 7 МР3-ки. Все култови класики с яка жица! КЪРТИ! и аз си спомням че яко свирише още по време на перестройката но не се сещам от коя банда беше - Ария ли - що ли на Круиз китариста беше Гаина Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 На Круиз китариста е Валерий Гаина (те май идваха у нас по времето на Перестройката), който сега живее и работи в Щатите и рекламира китарите ESP. Също добър и уважаван китарист в Русия е Мей Лиан. Той свири в трибюта на Джейсън Бекер парчето "It's Showtime". Ето неговия САЙТ Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Този Игор Бойко много ми харесва, много стилно свири. Цитирай
TONY Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 RAGE германската банда е с руснак - май беше Андрей Смолников-69 набор с баща утвърден руски симфоничен музикант чувствата са ми противоречиви - хем свири добре - хем руското избива в лошия смисъл те и Рейдж никога не са били водещи на всичкото отгоре албума е концептуален - за някакви вещици и гоненията им - супер аутдейтид Цитирай
Recommended Posts