Angelina Sekulova Публикувано Април 24, 2010 Публикувано Април 24, 2010 Реших да създам тема за всевъзможните си залитания по групи, певИци или каквото там се улучи, и да "сготвям" по нещо левашко. Профилактично някак... Сефтето в темата е Norwegian Wood/Beatles. Изкопах един много странен трак от неизвестен автор, записван явно с два микрофона, на двата канала. В единия от колона звучат ритъм китара и нещо като блокфлейти (или окарини, знам ли...?). А в другия авторът е удрял и разлагал малко акорди (с известни чуваеми отклонения от първото време...) Записът никак не беше качествен, човекът е мърдал със стола, ритал стойката на микрофона, имаше микрофонии и пикове и в двата канала. Неземен шум - като от стара плоча. Редактирала съм ги поотделно, доколкото ми достигнаха силите (в съчетание с тъпота и упоритост ). Но ме изкефи атмосферата на трака. Пригответе си Златните скунксове... http://soundcloud.com/angelina-1/n-wood-mix1 Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 26, 2010 Автор Отговорено Април 26, 2010 Danke sehr, @arebegai! Цитирай
Бицев Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 Ей - още малко да се зачудя къде се загуби и кога ще те чуем пак. Отлична идея за темата (обещаваща, но и задължаваща : ) Готино замисловато аранжиментче и класно изпълнение. Само дето някакви тъпанари с китари и дудук постоянно надуват да те надвикат и пречат да се изкефим на пеенето - аз да не съм дошел тях да слушам? Я вземи се смеси по-напред (т.е. тях ги издърпай назад) та да чуем за какво става дума! Иначе много гот, давай още! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 Ух, че свежарско, какче!!! Браво :) Много ми харесва таз интерпретация! Много благи вокални идейки, а и свирнята си я бива, макар че наистина на моменти са пискливички свирките. Има нещо много привлекателно в това ти творение, нещо приятно натрапливо ме кара да го слушам и слушам неколкократно. В първия миг като те чух, установих, че звучиш много различно. Красиво различно. Дори у мен изникна образът на хипи дует Мишел Филипс и Кас Елиът, зарязали момците си от Мамас енд папас и решили да се позабавляват с песента на Бийтълс край плажния огън. Бъди все така оригинална, моме! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 3, 2010 Автор Отговорено Май 3, 2010 ^Мале, Полифонче, на мен ми 'трепереха мартинките' какво може да кажете ти, Йоцето и Са6тий, щото сте заклети фенове и знам аз колко трудно възприемам такива кавъри. Благодáрим ти за добрите думи, наистина ми действат "за отскок"... :) Ей - още малко да се зачудя къде се загуби и кога ще те чуем пак. Отлична идея за темата (обещаваща, но и задължаваща : ) Готино замисловато аранжиментче и класно изпълнение. Само дето някакви тъпанари с китари и дудук постоянно надуват да те надвикат и пречат да се изкефим на пеенето - аз да не съм дошел тях да слушам? Я вземи се смеси по-напред (т.е. тях ги издърпай назад) та да чуем за какво става дума! Иначе много гот, давай още! А ти къде се загуби? Дон'т ми отговаряй... (в Кувейт). Така съм се смяла с твоя коментар за дудука. Аз пък исках да звуча пó на заден план тоя път, но мога да дръпна "цафарите" назад тия дни. Много се надявам да получа по-сносен резултат с наличния нов хардуер/софтуер в скоро време (работя по въпроса и помощ получавам!), защото имам усещането, че със старите "пръчки" миксовете ми звучаха по-добре. И се ядосвам, и малко съм 'дезориентирана'. Затова записвам, но... не пускам нищо. Засега!!! Не знам дали темата е задължаваща... Малко е носталгична просто. Цитирай
Anakon Отговорено Май 3, 2010 Отговорено Май 3, 2010 Много оригинално, яко ме радват такива хрумвания А парчето направо трябва да го прекръстиш на "Irish Wood" Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 29, 2010 Автор Отговорено Май 29, 2010 Irish Wood е съвсем точно... Ето едно набързо "изстреляно" пеене тази вечер. Не особено експериментално. Просто любима женска соул балада: If I Ain't Got You (Alicia Keys) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2010 Отговорено Май 29, 2010 Съгласен съм относно забележката за микса - тук сме, за да слушаме теб. Голям фенклуб имаш, не се крий зад "дудука"... А за Norwegian Wood - след версията на Victor Wooten просто трябва да забранят някой да я изпълнява, включително Бийтълс! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 15, 2012 Автор Отговорено Юни 15, 2012 Ain't No Sunshine... http://www.4shared.com/mp3/dhpTZvGg/Version1_Copy.html П.С. Не можах да си вляза в стария акаунт (Angelina) и създадох нов. Ако това създава някакви технически нечистоти, забършете ненужното и мерси. Цитирай
musicman Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 А какъв е проблемът със стария акаунт? Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 15, 2012 Автор Отговорено Юни 15, 2012 Като си въвеждам логина и паролата, ми казва, че такъв потребител не съществува. А аз си ги имам записани на Уистче и не съм си ги сменявала. Виждам си стария профил, статистики, приятели, но не мога да вляза. Отгоре на всичко и горното парче не ще да се просвирва онлайн, като си изляза от акаунта във 4shared. (И никой друг не може да го чуе). Така че ето линк от докс: http://dox.bg/files/dw?a=86b593ff64 Цитирай
synchu Отговорено Юни 16, 2012 Отговорено Юни 16, 2012 Опа ла. Да ти предложа да си направиш акаунт в soundcloud.com? И аз се изтеглих от останалите в момента, в който зпочнаха да искат пароли и регистрации от слушателите. Задължително ще чуя кавъра, като стигна до ПЦ, че сега пиша от друго устройство Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 16, 2012 Автор Отговорено Юни 16, 2012 А къде си бил ти, мале, в пет часа саба'але, та си далече от ПЦ? (Или аз трябва да си пипна часовите настройки на форума...). Имам си профил в Саунд Клауд. И в eSnips също. http://soundcloud.com/angelina-1 Обаче и на двете места ми спират ъплоуда заради... "права" (върху сингбека явно). Аз даже не помня откъде съм го дръпнала - отдавна ми е прашасвал на харда. С други инструментали такъв казус не ми е възниквал. Айде, като станеш и си наблизо до ПЦ, пийни едно кафенце и приятно слушане. Цитирай
synchu Отговорено Юни 18, 2012 Отговорено Юни 18, 2012 Мани не питай, придрънквам си рано заранта от нямане какво да прави. Супер е кавъра Бекинг трака е убиец между другото. Цитирай
Recommended Posts