Necrophagist Публикувано Април 22, 2010 Публикувано Април 22, 2010 Ето това е новото бъдеще според мен...за истински корава металургия Цитирай
Viper-X Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 Кое му е легендарното на формата, и кое му е бъдещето? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 Подозирам нещо свързано с Чък Шулдинър и седемте струни... Цитирай
Nikifena Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 Китара с флойд и ЕМГ на която може да се свири само метъл и нищо друго. Съдейки по факта с колко "железа" са я окичили, ще струва маса пари за нищо Цитирай
рахата Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 Около 700 паунда: http://www.guitar.co.uk/bc_rich/3247-bc_ri...7_string?page=6 Иначе си изглежда като китарка за жулене Цитирай
Valserp Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 Чак пък нова епоха. Аз бих казал, че време беше да добавят една струна към Stealth-а. Иначе BC Rich избухнаха със страхотни цени тази година. Кофти, че за седмаци най-си предпочитам суперстрат форма Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 Абе всичко харесвам, само ей тва не харесвам: Scale: 25.5" Да бяха турили някой инч отгоре за разкош. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 Напомня ми за Чък Шълдинър... Иначе кефи бая. Не знам защо хейтвате, но изглежда много яко и определено е една от най-големите металургии, които съм виждал... Цитирай
Necrophagist Отговорено Април 23, 2010 Автор Отговорено Април 23, 2010 Формата Steath е била използвана от Chuck Schuldiner от самото начало на музикалната му кариера(~1990 година) Тук нещата са подобрени,стария модел не е от махагон и е само с един двоен адаптер. Schuldiner е легенда в death метала,повечето знаете групата Дет и Контрол динайд... Тази година каталога на Б.С. е пълен с изненади и добри цени Цитирай
Belgarad Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 (Редактирано) За изненадите съм съгласен, но за съжаление са все неприятни. С тия червени кантове на повечето модели съм разколебан от идеята за нов b.c. rich. Повечето ръбати модели са с по-смекчени форми или е променена големина, а да не говорим за безумните модели от типа Warbeast, Dragon или най-смешната китара която съм виждал Beast V. На всичкото отгоре са пуснали евтини (550 лв.) серии на модели, които до скоро нямаха такива. И тази мания на всеки модел тремоло, ми аз неща тремоло, но естествено Beast-a e във вариант само с тремоло. (не споменавам сакатаия му син Avege). А тоя 7 струнен Steаlth с тия EMG-та да си го заврът в..... навсичкото отгоре са разкарали оригиналният модел от сайта си. И колкото и качествени да са EMG e81 и e85 е неща да звуча като Зак Някой си и Кери Кинк. Оригиналният Stealt е с адаптер димарцио разположен непосредствено до бриджа, който не е тремоло. Тъй, че изводът за мен е следния, новите модели на B.C. Rich може да са бъдещето, но на мен така представено не ми харесва. ПС: И от кога за да жулиш "корава мелатургия" ти трябват 2 двойни адаптера и 7 струни, моето наблюдение е, че 3 струни за квинти са напълно достатъчни. Редактирано Април 23, 2010 от Belgarad Цитирай
Борис Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 Като цяло си е старата песен на нов глас...а това за цените изобщо не съм съгласен Много от моделите бяха с повишена цена от сорта на 40-50 лв и много успешно ме накараха да не си купя би-си рич Цитирай
Necrophagist Отговорено Април 23, 2010 Автор Отговорено Април 23, 2010 ПС: И от кога за да жулиш "корава мелатургия" ти трябват 2 двойни адаптера и 7 струни, моето наблюдение е, че 3 струни за квинти са напълно достатъчни. Верно ли "коравата музика" се свири на 3 струни,леле не знаех Ако не си прослушал творчеството на някои от най-големите дет банди вземи ги виж и тогава ми говори за 3 струни(Death,Necrophagist,Suffocation,Nile,Vital Remains,The faceless,Dying Fetus) има още знайни и незнайни групи който използват не по 3,а по повече от 6 струни.... И как ги използват? Всеки с вкуса си и за музиката и за външния вид на китарата... Да не си говорим за използването на нек адаптера...това просто е необходимост за съвременния метал,който се развива доста вързо и нивото все расте ли расте Активните EMG са си класика,не искам темата да става спор кой от кой модел е по-добър и кой малоумен,това си е решение на фирмата производител,която явно търси нещо ново,нещо не виждано на пазара Цитирай
Coprophagus Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 (Редактирано) Никога не съм разбирал какво се кефите на тези ръбати китари. Иначе за хардуера бива- флойд джиджи-биджи, адаптери, но тъй като гледам каква е скалата тая седма струна ще се мята като циганси простор в Шумен (" Ве-тро-вееее... "). Време е да разберете, че тежка металургия се свири с всичко, не е нужно китарата ти да е остра. Друг е въпроса, че на някой хора им харесва как изглежда, просто не мисля, че това изрязано тяло ще се отрази добре на цялостния звук добре, все пак голяма част от звука на инструмента се дължи на дървото. Има го и момента с килването на китарата напред заради окачването на колана (освен ако не мине колана пред тялото). Като цяло не виждам как ще се свири на тази китара с нормална постановка или по-вдигнат колан (а това си е от значение ако искате да вкарвате повечко техника, а не само да жулите пауър акорди). Редактирано Април 23, 2010 от Coprophagus Цитирай
Belgarad Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 В отговор на Necrophagist ще кажа, темата е Новата епоха за BC Rich е мнението ми е, че тази нова епоха е гадна. Мнението ми за модерният Дет е същото. Може би е крайно, но целта на темите май е именно това, да се дават мнения. Цитирай
MAXA Отговорено Април 23, 2010 Отговорено Април 23, 2010 @Belagarad http://www.bcrich.com/stealth_chuck_schuldiner_tribute.asp ето ти оригиналния модел със сички екстри и капризи Цитирай
Recommended Posts