kolio_k Публикувано Април 20, 2010 Публикувано Април 20, 2010 Еми то май темата си го казва. Един познат го записал с мобилни средства ( от което идва и ужасното качество ) и ми го прати. Парчето е много свежо блусче http://www.youtube.com/watch?v=wgof4I1SZsk Свиренето ми не е от най цветущите, но парчето го свиря за първи път цялото , на едно просвирване на репетицията преди гига. Следващия път-повече (надявам се) П.С. Разбира се всякакви коментари са добре дошли и приятно гледане Цитирай
arebegai Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 На мен хиляди имена в музиката не са ми познати (защото съм пресен в това изкуство),Скот Хендерсън само съм го чувал "отнякъде",но съм изненадан страшно приятно!Очаквах (това съвсем честно) брутален джаз-нещо дето почва и нема край,и само един господ знае какво се свири на сцената.Това парче е много лесносмилаемо,а с това соло изобщо не ми звучи като джаз (такъв,какъвто го възприемам).Иначе целият бенд сте супер. Аз съм неадекватен слушател и реагирам първосигнално на музиката-или ще ми хареса веднага или никога няма да ми хареса.Е те това ми хареса. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Това е едно от любимите ми парчета в този стил, което рядко съм чувал да го свири някой най вече поради липсата на брас секция А за това изпълнение мога да пиша само суперлативи Цитирай
рахата Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 С новата китарка,а? Много яко сте забили! Само да докараш бенда в Бг и ще е супер. Цитирай
kolio_k Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 Много ви благодаря, радвам се , че ви харесва. И на мен това парче много ми допада. Рахата, малко няма как да стане от към финанси да се докара бенда в България, а иначе и аз много бих искал. Много ги бива. Другото парче, което пуснах в кавъри е също с тях Цитирай
Tozi Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Ха. Това сега го видях. Мнго яко звучи новата китарка. Педали ли ползваш тук или е звука на кубето? Или по малко от всичко? Оркестър без диригент? Или то понеже има барабанист и диригента сте го уволнили? Или диригента изпълнява двойна функция - дирижира и през същото време свири тенор? При всички положения звучи яко! Цитирай
kolio_k Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 Мерси друже Новата китарка е супер, а иначе звука го вадя стриктно от педали. Използвам апарурния овърдрайв само в къщи. Педалите са много по гъвкави и вадят страшен саунд ( стига да ги бива, а моите ги бива ), не че ламповия драйв е лош, но с моите камионетки, не виждам смисъла от него кой знае колко. Иначе бендът никога не е имал диригент, обикновено някой от саксофонистите ( на първия ред) подава, когато е нужно Цитирай
jazzyd Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Еееех голям кеф. Аранжимента е супер, а бенда наистина го бива - вече имахме удоволствието да го чуем преди време. Цитирай
tocata Отговорено Април 21, 2010 Отговорено Април 21, 2010 Ех,че ме кефи това парче ... Много люто супер ...кеф.. Браво! Цитирай
yotzzo Отговорено Април 21, 2010 Отговорено Април 21, 2010 (Редактирано) :greenangel: Супер! Кольо - шампион! Редактирано Април 21, 2010 от yotzzo Цитирай
malkin71 Отговорено Август 4, 2010 Отговорено Август 4, 2010 (Редактирано) Какво да кажа.....!? Попаднах на мнения за това изпълнение на Николай в един англоезичен музикантски форум и за един много кратък период откакто е било публикувано парчето, темата вече бе с 5 страници коментари, като отзивите бяха от типа: (не ми се рови да ги търся, затова цитирам по памет) "Най-добрият първи пост!", "Невероятна работа!", "Това е най-добрият кавър на Хендерсън, който съм чувал досега!", "Изпълнението е убиец!". Само ще вмъкна, че коментарите идваха от такива места, като Калифорния(бай дъ уей от много градчета в този щат), Ню Йорк, Вирджиния, Хавай, Тексас, Великобритания, Италия, Швеция и т.н. За мен обаче, по-важното бе, че хората наистина се бяха изкефили на парчето. Както и аз разбира се ! И то множко. А, го споделям чак сега с вас, защото едва от няколко дни съм член на форума. Редактирано Август 4, 2010 от malkin71 Цитирай
kolio_k Отговорено Август 4, 2010 Автор Отговорено Август 4, 2010 (Редактирано) Благодаря много за слушането и коментарите :) Сега, благодарение на поста malkin71 забелязах, че линка не е активен вече, нещо съм пообъркал, за което се извинявам Ето го и действащият Иначе TGP (The Gear Page) e наистина много готин форум и там научавам супер неща за ампове, педали, китари и тн. А и юзерите са много полезни и човеколюбиво настроени Останах и много впечатлен от техния вариант на авторска музика из темите могат да се слушат парчета от гигове на участници във форума свирещи с примерно Чарли Хънтър или Стив Суолоу, има наистина какво да се чуе Редактирано Август 4, 2010 от kolio_k Цитирай
bulby Отговорено Август 5, 2010 Отговорено Август 5, 2010 Мега е! И като свирене, и особено като цялостен звук Цитирай
Recommended Posts