Tozi Публикувано Април 13, 2010 Share Публикувано Април 13, 2010 Вие какво? Да не си помислихте,че ще пея? И този път не съм аз: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inqubus Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Ебаси! Интересно, че накрая на изпълнението пишеше "Dolly Parton"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Тайванчани вече над 25 години доказват, че перфектно могат да копират всичко! От ел. технологии, а вече и до вокали! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 ...накрая на изпълнението пишеше "Dolly Parton"... Музиката и текстът са на Доли Партън,а Уитни Хюстън закупува за саундтрак към филма версията на Линда Ронщад. Както и да е,тая песен е доволно дразнеща.Иначе момчето е много надарено,но от грешната страна на тялото.Поне по моите разбирания. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viara Ivanova Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Всичко си му на мястото на младежа, в един друг клип пее Аmazing grace и ясно се чува, че speaking voice-а му е плътен и момчешки А в един друг клип пък страшно много ми заприлича на Джордж Майкъл в началото на соло кариерата му-като тембър и фразиране. Браво на момчето, дано не еднодневно чудо . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Април 13, 2010 Share Отговорено Април 13, 2010 Грешка грешка,обърках клипа.Признавам си,другите не съм ги гледал,реагирах първосигнално-шат!Има си топки човекът,а зад тях-моделиращ амп.Иначе как ще си прави гласа такъв? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 Някои могат. Много яко я пее и тембъра ужасно прилича. Хванал е някаква тайландска малария май... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
inqubus Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 ...накрая на изпълнението пишеше "Dolly Parton"... Музиката и текстът са на Доли Партън,а Уитни Хюстън закупува за саундтрак към филма версията на Линда Ронщад. Както и да е,тая песен е доволно дразнеща.Иначе момчето е много надарено,но от грешната страна на тялото.Поне по моите разбирания. Е, мерси. Научих нещо ново! Не съм много на "ти" с американските кънтри прими Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 Там, в жълтите държави караокето е много модерно и това явно дава резултати. Детето има данни, въпроса е да се доразвие и да не остане с копирането. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FFFDF Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 УЖАСНО!!!!!!! АХАХАХАХАХАХАХХААХ Защо този човек изглежда така!!! ХАХАХАХАХАХХАХАХАХА Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 Кой как изглежда не е въпрос на избор и едва ли е нещо с което да се подиграваме . Но пък човекът поне пее много добре, а за теб не може да се каже същото, да не говорим, че парчетата на групата ви (чух само едно, меко казано тъпо, във вашия Спейс) са просто покъртително зле. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 (Редактирано) ^ ...а такааа?! Да види сега хубаво ли е! Там, в жълтите държави караокето е много модерно и това явно дава резултати. Не само - азиатците имат много добра класическа школа. Видях ги в Корея, в YouTube, та чак и в Ню Йорк! Тая песен е доволно дразнеща. И на мен ми е писнала! ------------- По темата - (освен фразата) кефи ме презънса на микрофона! Редактирано Април 14, 2010 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 За това момче (Лин Ю Чун) пише,че като по-малък е отнасял много гаври и подигравки задето е дебел.Намирал утеха като пеел затворен в стаята си.Въпреки липсата на самоувереност,той се явил на конкурса,дал най-доброто,на което е способен и....го спечелил.Сега е богат,с по-високо самочувствие и вярва,че не е нужно да си красив,за да постигнеш нещо в живота.Ей такива работи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 (Редактирано) Самоук ли, е? Значи излиза, че не винаги е нужно да се взимат уроци по пеене(и не само) за да се пее красиво. Мотивацията да избиеш комплекси е страхотна сила понякога. Редактирано Април 14, 2010 от Лими Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
arebegai Отговорено Април 14, 2010 Share Отговорено Април 14, 2010 (Редактирано) Лими,не можах да прочета дали момчето е ходило на уроци,или е работило само върху пеенето си.Гледах и интервю с него,но езикът му нещо не ми е познат.... Редактирано Април 14, 2010 от arebegai Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts