Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
:) Тайванчани вече над 25 години доказват, че перфектно могат да копират всичко! От ел. технологии, а вече и до вокали! :)
Отговорено
...накрая на изпълнението пишеше "Dolly Parton"...

Музиката и текстът са на Доли Партън,а Уитни Хюстън закупува за саундтрак към филма версията на Линда Ронщад.

Както и да е,тая песен е доволно дразнеща.Иначе момчето е много надарено,но от грешната страна на тялото.Поне по моите разбирания.

Отговорено

Всичко си му на мястото на младежа, в един друг клип пее Аmazing grace и ясно се чува, че speaking voice-а му е плътен и момчешки :thumbs_up:

А в един друг клип пък страшно много ми заприлича на Джордж Майкъл в началото на соло кариерата му-като тембър и фразиране.

Браво на момчето, дано не еднодневно чудо .

Отговорено

Грешка грешка,обърках клипа.Признавам си,другите не съм ги гледал,реагирах първосигнално-шат!Има си топки човекът,а зад тях-моделиращ амп.Иначе как ще си прави гласа такъв?

Отговорено
...накрая на изпълнението пишеше "Dolly Parton"...

Музиката и текстът са на Доли Партън,а Уитни Хюстън закупува за саундтрак към филма версията на Линда Ронщад.

Както и да е,тая песен е доволно дразнеща.Иначе момчето е много надарено,но от грешната страна на тялото.Поне по моите разбирания.

Е, мерси. Научих нещо ново! Не съм много на "ти" с американските кънтри прими :thumbs_up:

Отговорено

Там, в жълтите държави караокето е много модерно и това явно дава резултати. Детето има данни, въпроса е да се доразвие и да не остане с копирането.

Отговорено

Кой как изглежда не е въпрос на избор и едва ли е нещо с което да се подиграваме :coolp: . Но пък човекът поне пее много добре, а за теб не може да се каже същото, да не говорим, че парчетата на групата ви (чух само едно, меко казано тъпо, във вашия Спейс) са просто покъртително зле.

Отговорено (Редактирано)

^ ...а такааа?! :)

Да види сега хубаво ли е! :coolp:

Там, в жълтите държави караокето е много модерно и това явно дава резултати.

Не само - азиатците имат много добра класическа школа. Видях ги в Корея, в YouTube, та чак и в Ню Йорк! :)

Тая песен е доволно дразнеща.

И на мен ми е писнала! :);)

-------------

По темата - (освен фразата) кефи ме презънса на микрофона! :)

Редактирано от Ивелин
Отговорено

За това момче (Лин Ю Чун) пише,че като по-малък е отнасял много гаври и подигравки задето е дебел.Намирал утеха като пеел затворен в стаята си.Въпреки липсата на самоувереност,той се явил на конкурса,дал най-доброто,на което е способен и....го спечелил.Сега е богат,с по-високо самочувствие и вярва,че не е нужно да си красив,за да постигнеш нещо в живота.Ей такива работи.

Отговорено (Редактирано)

Самоук ли, е? :) Значи излиза, че не винаги е нужно да се взимат уроци по пеене(и не само) за да се пее красиво. Мотивацията да избиеш комплекси е страхотна сила понякога. :coolp:

Редактирано от Лими
Отговорено (Редактирано)

Лими,не можах да прочета дали момчето е ходило на уроци,или е работило само върху пеенето си.Гледах и интервю с него,но езикът му нещо не ми е познат....

Редактирано от arebegai