tocata Публикувано Април 12, 2010 Публикувано Април 12, 2010 (Редактирано) Предлагам на вашето внимание едно нещо,което поствах преди. Беше само идеа изсвирена с китара. Понеже в БГ. почти съм сигурен,че такъв род музика няма къде да се свири реших да споделя с вас. Зписано е на прима виста. Направихме една репетиция с цигуларя преди записа. Имам идеа за 2-ра и 3-та части но за сега е това.. Т.е. дайте нещо да се прави пък да става каквото ще. http://soundcloud.com/user8746631/biser-za-cigulka-i-kitara Редактирано Април 12, 2010 от tocata Цитирай
Лими Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 Ето, наслада и за мойта душа! Слушах го 2-3 пъти ненаситно, но щом има още части, то си е соната направо. Ако, вкарате и малко перкусия за цвят, ще стане още по-сладка. П.П. Има къде да се свири. На изложби в картинни галерии, например. И не само там. Огледайте се! Цитирай
Бицев Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 Браво - и на автора, и на двамата изпълнители! Иразбира се, че трябва да се свири такава музика (и ще се намери къде). Няма да те направи богат, но ще направиш много хора щастливи - малко ли е? Успехи! Цитирай
Shred Отговорено Април 12, 2010 Отговорено Април 12, 2010 (Редактирано) Евала!! Дано скоро да чуем и другите части x 99999 ПС: Има ли начин да грабна туй прекрасно нещице за ушите и да си го пъхна в компа ? Не намерих линк за dowload.. Редактирано Април 12, 2010 от Shred Цитирай
synchu Отговорено Април 13, 2010 Отговорено Април 13, 2010 Maлии Айде дай и другите Докато стане албум ... Цитирай
kolio_k Отговорено Април 13, 2010 Отговорено Април 13, 2010 (Редактирано) От вчера няколко пъти чух парчето, звучи наистина супер и ще е много жалко ( за публиката), ако Токата е прав и в България наистина няма публика за такава музика. Аз поне с удоволствие бих дошъл да ви слушам и то не веднъж Редактирано Април 13, 2010 от kolio_k Цитирай
tocata Отговорено Април 13, 2010 Автор Отговорено Април 13, 2010 http://soundcloud.com/biskata/biser-za-cigulka-i-kitara Това е нов линк на парчето,стария се прецака нещо... Искам да благодаря на всички за отделеното време.. Естествено, че искам да го свиря пред публика. За жалост такъв тип сцена у нас все още не е развита. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 ^Тъкмо щях да се разпищя, че линкът в първия пост не работи... Умирам си за такива измислици! Прослушах го... n-пъти. 3-4... Върха! Тия арпежирани китари, синхронни мотивчета и диалогични "реплики" между инструментите ме раз-маз-ват от радост! Наистина ми се ще да чуя повече такива неща на живо! За нещо като един контрабас се размечтавам - да ми уплътни ниските регистри, особено след лиричната част - при заигравката с темпата преди финала. И не само там... Направо си плачете за албум (а и цигуларят накрая иска още "хватки" да покаже - значи албум е решението! ). СУПЕР! Цитирай
synergy Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Здравейте Регистрирах се заради това изпълнение. Жалко, че авторът твърди, че няма реализация. Аз разбирам от съвсем друг бизнес и нямам представа от музика, но това ми хареса. Не знам как стоят нещата във вашия бизнес и моля не ме замервайте с камъни за този въпрос, но колко да речем биха ми стрували правата да откупя тази или подобна музика (с цел препродажба - абсолютен експеримент ще е това но ми се иска да опитам ) . Друг вариант е да работя в екип с този или някой друг автор. Само искам да не оставате с грешно впечатление, че сега ще изкарам пачките и ще почна да плащам някакви стотици левове, става въпрос за една идейка, абсолютен експеримент и за жълти стотинки в сектор в който може да се спечели някой лев, но с много упоритост и най-вече висока и качествена производителност и масовост, като нещата са далече от постигане на слава, а става въпрос за анонимно припечелване на някоя стотинка. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Тази пиеса я бях слушал още като беше само на китара и от тогава доста пъти съм си я пускал.Супер е че сте вкарали и цигулка, а според мен направо си плаче за симфонична обработка Цитирай
Im2ortal Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Много добре се е получило. Аз също го слушах няколко пъти, въпреки че не слушам точно такъв стил музиката. Все пак на черното не може да кажем бяло! Поздрави и успех! П.С. Липсва ми перкусия. Пробвахте ли да добавите нещо такова? Цитирай
Polyphone Отговорено Април 17, 2010 Отговорено Април 17, 2010 Много е хубаво ! Особено в частта adagio, ако за такава се води. Иначе също мисля, че идеята да се добави перкусия не е лоша. Цитирай
tocata Отговорено Април 18, 2010 Автор Отговорено Април 18, 2010 (Редактирано) Благодаря на всички много.. Не, нямам идеа за перкусия. Държа на тази форма на пиеската. Има нещо такова... Би могло да се каже и соната, но тъй като не са спазене принципите на класическата музика си остава обикновенно парче за китарка и цигулка. Редактирано Април 18, 2010 от tocata Цитирай
Recommended Posts