Jump to content
Българският форум за музиканти

Im2ortal

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Im2ortal

  • Рожден ден 02/01/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Ел. Китара

Contact Methods

  • AIM
    Im2ortal
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Im2ortal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Не е бизнес, но може да бъде страхотна реклама. Прибираш шапката, правиш 200-300 флаера и хващаш някое гадже да ги раздава на по-заинтересованите. Едно, че си правиш адския купон, ами си градиш и фен-база. От 300 човека - 10 да започнат да ти идват на концертите и да се запалят по музиката ти пак ще е екстра.
  2. Ето такива коментари исках! Относно солото .. аз самия не си го харесвам накрая. Така, че като го записваме пак, ще е доста променено. Колкото до барабаните, истината е че са правени на Frooty Loops, понеже нямаме възможност да запишем реални за момента. Мисля че за това се получава така.
  3. Аз използвам Ernie Ball Power Slinky (11-48) ... кефи ме плътния тон, който вядят. Иначе свиря в E Standart или Dropped D.
  4. Браво, текста ми харесва много. Пианото също е мн добро! Продължавай така
  5. То реално погледнато въобще нямаме басист, следователно няма и бас. Търсим басист, но за сега нямаме. Иначе има доста неща за оправяне, солото например, на моменти има някой грешки. Прехода към солото никакъв го няма и т.н. Но все пак мерси за мнението, чакам и още такива!
  6. Здрасти, предтавям ви новата ни песен. Казва се Baby Tell Me, а стилът (май) е Алтернативен Рок. Това е демо и има още доста неща за оправяне, но основната идея е това. Качеството е такова, каквото се очаква от домашен запис. Все още не е изпята, така че това отново е само инструментал. Se7en o' Four - Baby Tell Me Ще се радвам да чуя критиките и коментарите ви!
  7. Мерси за хубавите думи! Интродукцията е само за клипа иначе в аудио версията, както виждаш е различна. Съветите винаги са добре дошли, така че ще се радваме да чуем още! Иначе момента с Лед Цепелин го открих няколко дена след като записахме демото... Мн. странно
  8. Търпя и на критика, хубаво е да чуеш отсрещната гледна точка. Искам да обясня само нещо. Не съм тръгнал да махам с пръст, хвалейки се че съм голяма работа и т.н. Написах го и в първия пост - аз не смея да се нарека музикант дори, тъй като имам много да уча и това го осъзнавам ясно. Не твърдя, че аз ще успея, пробия и какво ли още не. Напротив, изявявах моята гледна точка, от това което прочетох тук. Самия процес си го визуализирам, занимавал съм се доста с реклама (интернет маркетинг и т.н.), въпреки че там също имам още доста да уча. Аз все още не съм си лягал, така че надявам се това, което пиша да има смисъл
  9. Мерси и на двамата. Желанието е най-важно, а не техниката. Подкрепям мнението...
  10. Здрасти на всички. Казвам се Константин Алексиев в истинския живот, навсякъде другаде съм Im2ortal, това ми е и псевдонима в групата, но за нея по нататък. Свиря на китара, вече повече от година, знам че не е много, но като самоук съм доста доволен от себе си. Живея в София, уча в технически. Често може да ме намерите пиян някъде и ако го направите, моля върнете ме в кръчмата! Дълго време пасивно посещавах форума и четях разни теми, най - вече в раздела "купувам-продавам", но след време най-накрая се реших и написах първата си тема в раздела музикален бизнес. На скоро с един приятел основахме група Se7en o' Four, стилът ни е алтърнатив. Днес разбрах, че вокалът ни се отказва от групарството, понеже според него това е илюзия. Аз лично не смятам, че се занимавам с илюзии и това ми дава още един стимул да се докажа. Та, на този етап групата ни се състои от още един китарист и барабанист. Правим авторска музика, много се кефим да свирим и се целим на високо. Линк към наше парче може да намерите във подписа ми. Това е за сега, няма много за казване. Поздрави!
  11. Много добре се е получило. Аз също го слушах няколко пъти, въпреки че не слушам точно такъв стил музиката. Все пак на черното не може да кажем бяло! Поздрави и успех! П.С. Липсва ми перкусия. Пробвахте ли да добавите нещо такова?
  12. Хаха, бях забравил за тази тема. Понеже ми се наложи да ползвам форума и си казах ... "абе я да видя к'во става". Аз не съм в позицията на човек, който да оценява каквото и да е, но ми харесва, че явно в доста хора мислим еднакво. Майката му е да се свири и да се опитват нови неща постоянно. Ако очакваме 15% успех, ще постигнем едва 10%, а ако очакваме 100% успех, може и да надминем себе си. Идеята ми е, че в крайна сметка всичко се опира до това, колко си готов да дадеш от себе си. Ето, след около половин година свирене заедно, вокала ни се отказа, понеже според него всичко е илюзия. Голямо разочарование, ама к'во да се прави, такъв е живота. Ще търсим нов вокал, ще търсим басист. През т'ва време ще седна да напиша още няколко песни, понеже за сега имаме само 3 авторски (което е добре, при положение, че групата съществува от 6 месеца някъде). Реставрираме едни барабани в момента, щото няма пари за нови. Но желание има, ще има и резултат. В момента толкова ми се спи, че не мога да напиша нищо смислено, тея дни ще се включа пак!
  13. Здрасти, днес искам да представя едно парче на групата ни - Se7en o' Four. Казва се Not the Same, стилът е Алтърнатив. Все още нямаме записан бас ... както и басист, но това не ни пречи да творим. Двата варианта, които ще ви представя са недовършени. Ето ги и тях: Видео - ! Само, че в студентското ни общежитие няма как да има барабани, така че барабаниста ни думка по един стол ... Нищо, важно е желанието. Аудио запис - тук! Това е, само инструментал, понеже вокала още не е записан. Също така няма и бас. Парчето е авторското, чакам вашите коментари
  14. ^ Че кой не обича да рита задници Споделям няк'во наблюдение от форума. Седнах и написах, к'вото мислех в прав текст, без задни мисли от рода на ... сега някой ше ми сподели някаква информация. Ама резултата си е на лице, рока е на дъното в БГ. Което е странно защото адски много хора слушат Зи-рок, стар фм, радио едно рок и т.н. Слуша се рок, ама не и Български. Малко е тъпо, когато идва новака и почва да говори надъхано и не знам си какво нали. Ясно ми е! Ама ми писна да, чета теми и постове от възгордяли се музиканти -"Аз го правя заради музиката, искам да съм ъндърграунд." И после защо имали по 10 човека в клуба. В момента записваме демо албум с авторски парчета. Имам доста идеи, но ще изчакам да свършим с този запис и тогава ще ги споделя. Надявам се да намерим някакъв общ език през това време...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.