Ex74 Публикувано Април 11, 2010 Публикувано Април 11, 2010 (Редактирано) Ха ся. Т'ва ми е 2рото записване/смесване/марстериране през живота. Занимавах се тая вечер... С един скуайер. Докато ми дойде ибанеца. Искам да критикувате всичко по записа като изключим "разминава се". Барабаните са AD Drums. Май са малко тихички. Баса е китарата + пи(т)ч шифтер. http://www.4shared.com/audio/ZT-ibEOC/pesni4ka.html Редактирано Април 11, 2010 от Ex74 Цитирай
Ex74 Отговорено Април 12, 2010 Автор Отговорено Април 12, 2010 айде бе, очаквах да ме насолите супер бързо, никой нищо не казва Цитирай
Valserp Отговорено Април 13, 2010 Отговорено Април 13, 2010 Слушах го на малки говорители и ми звуча добре. Казах си, че ще пиша след като го чуя на моя комп, ама забравих... и сега го слушам пак на малки Много ми харесва тона на китарата. Барабаните звучат супер, имат нужда от 3-4dB вдигане, но бих дръпнал чинелите по-назад, за да не мажат много-много. "Баса" не го чувам много добре тук... Цитирай
ultramega Отговорено Април 14, 2010 Отговорено Април 14, 2010 . Искам да критикувате всичко по записа като изключим "разминава се". Малко се размнинава, но не говоря за свиренето, а за дилей ефектите. Според мен трябва да се понагласят да съвпадат с темпото на парчето, защото сега всичко ми звучи адски разклатено. Барабаните сякаш са с прекалено много гейн, то и затова сигурно се е наложило да ги понамалиш. Китарата , която свири акордите е много силна според мен. Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Споделям мнението на Агоп и то много. В първият момент си казах - Бре! Този бас грам не е на мястото си, но като направих жалък опит да игнорирам дилея си е ОК сякаш. Цъкай смело по дилей сетъпа. Мелодията е яка и идейна Най-сетне да има основи за запомнима мелодийка за подсвиркване по улицата, а не някоя луда прогресив ужасия, която връзва устата на фльонга Цитирай
Slide Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 Пробвай да pan-неш китарите в ляво и дясно. Барабаните според мен са си ок. Цитирай
synchu Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 Това е последната ми намеса в тази тема, за тези които знаят кои са. Следващият път ще се наказваме! Цитирай
Recommended Posts