Baby Thomas Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Рекламно лице им е до 2008-ма и преди това не може да си купи хубава. Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Не че нещо, ама картите им без друго са правени в голямата си част за домашно кино и гейминг. Хората си имат и професионална линия от карти, които май не се продават във всеки компютърен магазин... Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Не че нещо, ама картите им без друго са правени в голямата си част за домашно кино и гейминг. Хората си имат и професионална линия от карти, които май не се продават във всеки компютърен магазин... Вероятно визираш EMU, които са собственост на Creative: The company is a wholly owned subsidiary of Creative Technology Ltd. of Singapore, created as a result of an acquisition in March 1993 of E-MU Systems. Това разбира се, не означава че картите на Creative == EMU, макар че ползват ДСП-та от ЕМУ. Основният фактор са АД/ДА конверторите, които при картите криейтив явно не са на особено високо ниво - все пак цената им трябва да е приемлива за да могат да бъдат продавани на средностатистическият геймър. От друга страна за домашни условия с доста бъзикане картите на Creative вършат много прилична работа. При добри метеорологични условия са в състояние да работят и при 2 мс латентност, което не е никак зле. Това, че звукът се семплира на 44 или 48 КХц ми се струва последен проблем за един домашен запис, където техниката (микрофони, предусилватели и т.н) по веригата преди звуковата карта обикновенно е на толкова ниско ниво, че и най-скъпата карта да се ползва за запис, резултатът няма да е много по-добър. Въпреки това, ако става въпрос за записи в къщи е по-добре да се инвестира в някаква специализирана карта. Например най-евтината карта на EMU - 0404. Мисля, че може да се купи от Алмар и доколкото си спомням беше на цена от около 230 - 240 лв. За горе-долу същите пари може да се вземе M-Audio Audiophile 2496 - мисля, че ги продават както в Алмар, така и в Динакорд (даже мисля, че имат в наличност). Разбира се това са възможно най-ниският клас карти, но си мисля, че ще вършат по-добра работа от картите на Creative в същият ценови клас. Дисклеймър: Това което си мисля, може да е доста далеч от реалността, за което обаче не поемам никаква отговорност. Цитирай
synchu Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 подкрепям така изказаната без-отговорност в същия ред на мисли Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Ами ти с каква си ???? RME PST 24/96 Цитирай
Recommended Posts