VankaMa Публикувано Март 21, 2010 Публикувано Март 21, 2010 Искам да си взема карданче... Имам към 300 лева, така че споделете вие какво имате и какво предпочитате... Поне да тръгна от някакъв варянт (: Цитирай
Danny47 Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 (Редактирано) Това е кардан, който не само си заслужава парите, но и го предпочитам пред доста от по-скъпите педали. Има го в xxxx, но ако го нямат в наличност, изчакай, няма да съжаляваш! Редактирано Март 21, 2010 от Danny47 Цитирай
vihro Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 Ако ще ти е първи педал,виж какво излиза втора ръка.Преди време имаше оферта за Tama Camco.Естествено зависи от състоянието.Ако все пак искаш да е нов-Gibraltar.Цените им тук са малко по-ниски от тези на Томан.Ако не ти стигат парите-Mapex. Счупи го от свирене Цитирай
Drone Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 Има една оферта точно 300лв за Sonor.Те доколкото знам са доста леки Цитирай
Danny47 Отговорено Март 22, 2010 Отговорено Март 22, 2010 ^ Да, готини са, но май отиват към 400лв. до колкото си спомням. Цитирай
nosorozitemu Отговорено Март 22, 2010 Отговорено Март 22, 2010 Според мен Gibraltar e супер оферта. Коефицента цена/качество е доста висок и си струва да се вземе. Другото което препоръчвам, както бе споменато по - горе, втора употреба YAMAHA DFP 880 е лудница и може да се намери пак на около 300 лв. За това става въпрос: http://i138.photobucket.com/albums/q243/wa...ents/DFP880.jpg Поздрави. Цитирай
Miky Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 Това е кардан, който не само си заслужава парите, но и го предпочитам пред доста от по-скъпите педали. Има го в xxxx, но ако го нямат в наличност, изчакай, няма да съжаляваш! На 100% ! В момента аз съм с такъв. Взех го лятото за 300 лева от xxxx и всичко освен фабричните бийтъри е идеално (е, зависи от вкуса ти ). Атаката е силна и кардана е с двойна верига . Проблема е че "щипката" на десния педал е на такова място, че след като поставиш кардана , дясното чукче е на центъра, а лявото на около 4-5-6 см от него :/ Това е моят първи кардан, така че за другите не мога да ти кажа нищо, но се надявам да съм помогнал . Ай са' наздраве! Цитирай
Drone Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 ^ Да, готини са, но май отиват към 400лв. до колкото си спомням. Ето я обявата Цитирай
vihro Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 Проблема е че "щипката" на десния педал е на такова място, че след като поставиш кардана , дясното чукче е на центъра, а лявото на около 4-5-6 см от него :/ Това не е "проблем",всички двойни педали са така малко или много. Цитирай
niacin Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 Проблема е че "щипката" на десния педал е на такова място, че след като поставиш кардана , дясното чукче е на центъра, а лявото на около 4-5-6 см от него :/ Това не е "проблем",всички двойни педали са така малко или много. с изключение на Iron Cobra (и може би новия Pearl Demon Drive). При Iron Cobra чукчетата бият почти еднакво в средата на кожата. Цитирай
boreto Отговорено Март 24, 2010 Отговорено Март 24, 2010 За кобрата не съм склонен да се съглася - имал съм такъв кардан и с него има този "проблем". С внимателно позициониране се намалява, но не може да се избегне. Цитирай
niacin Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 За кобрата не съм склонен да се съглася - имал съм такъв кардан и с него има този "проблем". С внимателно позициониране се намалява, но не може да се избегне. Моята кобра (2009 г. купена) бие почти в центъра. Съвсем леко измества лявото чукче. Даже в едно промоционално видео на сайта на Тама един endorser изтъква това като съществено предимство. Но също зависи може би от размера на касата - аз съм с 22" каса. Допускам че при 20" е малко по различно. Цитирай
Katsko Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 (Редактирано) е то не е ядрена физика - гледа се чукчетата как са разположени спрямо мястото където педала се хваща за касата. И аз имам кобра - проблемът си съществува - елиминирал съм го частично с непропорционално позициониране на самата каса - левият крак(погледнато от страната на барабаниста) е изваден на макс, а десния свит на макс(точно колкото касата да не опира пода в задната си част) но все пак чукчетата не удрят съвсем еднакво. Размерът има нчкакшо значение - при 20 ако не бие съвсем в центъра звучи още по-различно тъй като идеалният център за удар е по-малък(логиката е като при всички останали барабани всъщност) Редактирано Март 25, 2010 от Katsko Цитирай
Recommended Posts