Jump to content
Българският форум за музиканти

VankaMa

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Drums

VankaMa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, искам да попитам какъв е смисъла от алтернативните китарни настройки? Водя спор и другата страна твърди, че китарата се настройва в Ми и от там нататък ключовете не се пипат, а само се местят пръстите. Общо взето въпроса е - позволено ли е да се ``смъкват´´ струните или е ``забранено`` (и защо). Моля обяснете подробно, че ще се избием тука (: И още нещо, относно дропД-то въпроса е ``Кой нормален музикант ще ''смукне'' само една струна?'' Спора е относно класическата и електрическата китара. Другата страна спори за класическата китара и не разбира нищо от електрическа. И ако можете да кажете каква е разликата в настройването им. МОЛЯ помогнете! Благодаря предварително!
  2. A кое би било по-подходящо? Има ли реална разлика за тези 100 лева или не е толкова фрапираща разликата в усещанията. Всъшност ако някой знае мгазин в който мога да отида да ги пробвам ( говоря за София) ще съм много благодарен (:
  3. Разглеждам си из един сайт и тъй като съм решил да си закупя един DW се чудех защо разликата в цените между Drum Workshop 5002AD3 Accelerator и Drum Workshop 5002TD3 Turbo е толкова голяма. В левове е към 140 лева и ми е интересно какво толкова по-спецялно има в този "Accelerator"
  4. Искам да си взема карданче... Имам към 300 лева, така че споделете вие какво имате и какво предпочитате... Поне да тръгна от някакъв варянт (:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.