stratevcaster2 Публикувано Март 20, 2010 Публикувано Март 20, 2010 Ето развдоеното видео на She wolf. Енджой! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Март 22, 2010 Отговорено Март 22, 2010 Евала, много яко. На двугласията в края на песента звука е окей, но в началото не мога да чуя лявата страна - демек ритъм китарата ти... може би трябва да я увеличиш малко. Иначе свиренето си е супер - ток и жица! Megadeth FTW!!! Цитирай
Yves Отговорено Март 22, 2010 Отговорено Март 22, 2010 У-у-у, браво, браво! Възхитен съм и до голяма степен засрамен (във връзка с моя скорошен, крайно неуспешен на фона на твоя, опит ) Цитирай
Necrophagist Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 о колега левичар Искам да знам с коя програма направи смесването на клиповете Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 28, 2010 Автор Отговорено Март 28, 2010 Още един левичар ,good to see ! Програмата е Sony Vegas 7 , то има и 8 и 9 ,но те са малко shit . Цитирай
Ev1L4o_ Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 ей пич не сфирихме ли с тебе 1 път в Монтана в реп. на the strunes ? Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 Много вероятно ! Как се казваш и ще се сетя . Цитирай
MrDeath Отговорено Март 30, 2010 Отговорено Март 30, 2010 Почти нищо не чувам от това, което ти свириш, просто песета е много висока в бекграунда. Чува се повече тва дето е от лявото клипче, обаче то няма много общо с действителността . Нещата, които свири кривогледото Марти в тая песен не са трудни, та вземи ги научи, щото така на места на мен откровено си ми звучи гадно Накрая вече е по-добре, намират се грешка-2, ама бива. Поне на физиономии си много heavy metal Цитирай
ultramega Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 (Редактирано) ^ Напълно подкрепям! Имаше едно предложение , кавърите да са малко по избарани в тоя раздел и някой го приеха като лична обида обаче за мен все още свиренето с оригиналния трак на известно парче си остава нищо повече от упражнение Ако не бекинг трак лично направен, то поне да е бекинг от нета... в случая чувам една мазаница... Нямам проблем с това дори си ги гледам с кеф, но все пак ... Всички потупвания по рамото в такава ситуация мисля са лицемерни до някаква степен и не са от полза никому. Не целя да обидя когото и да било , само изказвам лично мнение, също така не претендирам да съм някакъв капацитет, нито пък че съм голямата работа Редактирано Април 1, 2010 от ultramega Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Април 7, 2010 Автор Отговорено Април 7, 2010 Бих казал мерси за коментара ! Мазалото идва от там ,че мини солата включващи използването на floyd съм ги променил ,тъй като нямам .Друга причина е може би нивата на самите видео клипове по отделно , уж съм ги регулирал , но явно не достатъчно . Rock on ! Цитирай
FireStorm Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Браво колега Много добър кавър. Цитирай
Mustaine Отговорено Май 25, 2010 Отговорено Май 25, 2010 да мадър ъф ол дис ис ийвъл : браво момче Цитирай
Recommended Posts