DaftFunk Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 Притежателите на телекастери да си правим отделен ли? Или всъщност други такива ексцентрици няма накоколо ;-) 3 Цитирай
badValue Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 (Редактирано) мойто е само по форма и надписи - FenderTelecaster ....(извинете ... не видях името на темата) Редактирано Септември 23, 2015 от badValue Цитирай
Yanni Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 Притежателите на телекастери да си правим отделен ли? Или всъщност други такива ексцентрици няма накоколо ;-) Има, има. Не е честно само някои хора да си имат тема... Цитирай
Jim-ph Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 Най як Фендер се казва Warmoth и G&L. Цитирай
PlamenM Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 Тъкмо. Като видя Клептън, Джеф Бек и Дейвид Гилмор да оставят Фендерите и да засвирят на Уормът и G&L, тогава. Г & L са много яки китари, за парите си естествено. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 Най якия Фендер се казва Фендер, много обичам категорични мнения на нищо отгоре! 4 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 Ето го и моя сегашен Фендер. Реишю 60 година. Свирил съм на няколко скъпи китари и страт тип, и нестрат тип и ми прави впечатление, че звучат много яко, перфектно, обаче във Фендера нещо куца, има нещо недодялано, грубо, ама точно това ми харесва и затова перфектния за свирене Ибанец ще си ми стои на стойката, за разлика от тая дъсчица. Ако някога мога да дам петцифрена сума в зелено ще е за стар Фендер не за някоя перфектно направена и скучно звучаща страт китара. Ама най-важното е всеки да се кефи на инструмента си и да е доволен от звука. Аз от 15 години търся,сменям, ровя и не съм доволен. Едиственото , което не се промени през тези години е Фендера. 3 Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 23, 2015 Отговорено Септември 23, 2015 (Редактирано) Много Ричовски,бре..ми да ми беше купил моя стария от 75г,маса време седя в базара..,мен пък ме радва най -вече,то е с нитроцелулозен лак ,блек бюти му казвам на Гибсънчето ес-джи,пък и Леспола,как ми миришат на гардероб от старо дърво като си подрънквам в къщи. Айде пак обърнах темата към "другите " китари, па днеска даваха някакъв концерт за мигрантите,и щот не мое да извия врато на женъта да не гледа телевизор(аз не гледам принципно),гледам на Остава китариста като с моето Теле,ма на вид 1:1. Редактирано Септември 23, 2015 от Hillbilly 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Септември 24, 2015 Отговорено Септември 24, 2015 (Редактирано) Yanni ;-) Ей сега правя Tele owners club. Само кажи Редактирано Септември 24, 2015 от DaftFunk 1 Цитирай
Mar4enko Отговорено Януари 13, 2021 Отговорено Януари 13, 2021 Пуснах информация в Гибсънския клуб и за да няма обидени пускам и за Фендер 1 Цитирай
Icarus Отговорено Януари 13, 2021 Отговорено Януари 13, 2021 Много интересно видео, благодаря за него! Прецъках го основно диагонално тъй като не говоря руски и разбирам колкото може да се разбере между общите корени с българския, но демото накрая със състейна е много показателно - мексиканецът гасне много по-бързо. Колкото и да си обичам моя страт (мексикански), трябва да призная че състейнът не му е точно силна страна. Друг е въпросът че това е сравнение на две конкретни бройки, а качеството на контрол при фендър през годините е плаващо. Предполагам подобен извод може да се направи са всяка една масова продукция, разбира се. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 15, 2021 Отговорено Януари 15, 2021 Всъщност мексиканеца не му е проблема 5-те парчета,те пак са качествен материал,а че са лепнали фурнир от двете страни.Аз на моя го свалих до натурал дървенията и отвори звука още. Цитирай
Icarus Отговорено Януари 16, 2021 Отговорено Януари 16, 2021 ^Само от от едната ли страна или и от двете го разкара? Не става ли супер тънко тялото? Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 16, 2021 Отговорено Януари 16, 2021 Чак супер тънко не,ама е играчка,аз с шел лак го минах.С ам.стандарт адаптери е и въобще не е по лош от всеки американски Фендер - имал съм Ам Стд,Хайуей и стар 75г.А сега имам и един Токай от 84г,дето има състейн като Гибсън☺️ 3 Цитирай
Recommended Posts