funshits Публикувано Януари 19, 2006 Публикувано Януари 19, 2006 Здравейте на всички решил съм да си взимам някаква електрическа китара на разумна цена примерно около 1000 лв толкова вървят май може и по-малко та коя е най-добрата електрическа китара между ценовия диапазон от 500 до 1000 ? благодаря на всички Спрял съм се на този модел CORT X - series X-6 Basswoodkorpus, матов лак. Шийка от явор - на винт. Гриф от палисандър. 24 позиции. MIGHTY MITE адаптор. 2 Super Distortion Humbucker, 1 Single-Coil, 5-канален прекъсвач, Master-Volume и Master-Ton. FLOYD ROSE 3 Vibrato. Маслено капсулирана механика, черен хардуер. Кат. номер: g 502 807 - черна - 652.00 лв g 502 808 - т. синя - 672.00 лв Китарата на външен вид изглежда жестока с тия цветове но важното е какъв звук вади Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Разгледай Jackson, Fender и Ibanez, има доста интересни неща в тоя клас. Цитирай
jFog Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 оле брат! за 500 евро знайш ли кви дзверове има по белия свят.... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 абе ора --а тая марка-samick--ква е бе--яки ли са тия китари щото видех че върват и евтини китари от тая марка Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Ами честно казано на мен това тяло от липа не ми се вижда много надеждно с тоя флойд. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 абе ора --а тая марка-samick--ква е бе--яки ли са тия китарищото видех че върват и евтини китари от тая марка евтините - не са яки скъпите - да наскоро някакъв пич продаваше един самик - беше китара гуру, поне доколкото видях от снимките колегата нинки от форума има самик и доколкото знам от него е хубава дрънкалка а тези КОРТ - добри са. хващал съм преди време една такава - ама беше евтин модел - за 500 лв някъде. и беше с класи над евтините джаксони и други такива Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 ... и беше с класи над евтините джаксони и други такива Публична тайна е , че по неизвестните марки предлагат по-висококачествени продукти на по-изгодна цена в сравнение с "гигантите". По този начин си пробиват път и подбиват "имената". Остава въпроса дали искаш да платиш за име или за качество... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 ... и беше с класи над евтините джаксони и други такива Публична тайна е , че по неизвестните марки предлагат по-висококачествени продукти на по-изгодна цена в сравнение с "гигантите". По този начин си пробиват път и подбиват "имената". Остава въпроса дали искаш да платиш за име или за качество... еми--тогава хора--ако нямте над илядо лева зимаите скуаери и самик-- межудругото брат прав си донекъде--ма се си мисля че евтините ибанец и джаксън ше държат повече--па звука в тоя диапазон не е с кой знае ква разлика.. оф--пих си виното дет ми е останало от рд-то хахах и маи говорим само простотии--ма нищо=----еи пичовееее----танк=ю за сичко--смисал за форома--мноо е як--аз предлагам да се съберем и да напием админите--тия дет са го напраили--за наша сметка хахахах арее beer sex and rock'n'roll Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 (Редактирано) Ами, какво значи ше държат. Аз имам Пълдин и кремона на над 20 години, пък нищо им няма. Аз мога да ти препоръчам китара Slammer, Един приятел си взе такава, ако искаш мога да те свържа направо с търговеца на едро, а мога да ти уредя и да я пробваш преди това. Около 500 лева ще ти излезе. Много е гот китарката, единствения кусур и е , че флойда не е от особено твърда сплав, което не е проблем, ако не прекаляваш с него. А ако имаш кинти най - добре да си поръчай китара ръчна изработка като на Burton. Убийствена е. Питай го (Burton от форума) за координати на майстора.Такава китара не вярвам че ще си намериш и за 2000 лева в магазините. Разгледай темата за "кой на каква китара свири". Там има снимки на въпросната китара. Редактирано Януари 19, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Ами, какво значи ше държат. Аз имам Пълдин и кремона на над 20 години, пък нищо им няма. Аз мога да ти препоръчам китара Slammer, Един приятел си взе такава, ако искаш мога да те свържа направо с търговеца на едро, а мога да ти уредя и да я пробваш преди това. Около 500 лева ще ти излезе. Много е гот китарката, единствения кусур и е , че флойда не е от особено твърда сплав, което не е проблем, ако не прекаляваш с него. А ако имаш кинти най - добре да си поръчай китара ръчна изработка като на Burton. Убийствена е. Питай го (Burton от форума) за координати на майстора.Такава китара не вярвам че ще си намериш и за 2000 лева в магазините. Разгледай темата за "кой на каква китара свири". Там има снимки на въпросната китара. ми ето тва е препоръка както към мен така и към човека пуиснал темата--- са щи пиша на лично да се разбереме--ама--ако искаш сега е времето да кажеш съотъветно цените-и вида китара--... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 кво стаа бе ахах --кажи нещо за тия китари--смисал интересувам се--sса скоро предстои да си зема некваи съм не на кръстопът не на петте кюшета ами нйа седемте чудеса на света -hahah---кажи нещо коет си заслужава--кви са тия китари дет говориш сории--ако е нещо неразбрано ма съм лекo пиян hahah:) Цитирай
wolfgang Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 ... CORT X - series X-6 Basswoodkorpus, матов лак. Шийка от явор - на винт. Гриф от палисандър. 24 позиции. MIGHTY MITE адаптор. 2 Super Distortion Humbucker, 1 Single-Coil, 5-канален прекъсвач, Master-Volume и Master-Ton. FLOYD ROSE 3 Vibrato. Маслено капсулирана механика, черен хардуер. Кат. номер: g 502 807 - черна - 652.00 лв g 502 808 - т. синя - 672.00 лв Китарата на външен вид изглежда жестока с тия цветове но важното е какъв звук вади на снимката хардуерът е цвят ХРОМ за тази цена аз бих с спрял на Peavey Generation ЕXP Цитирай
synchu Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 Ами честно казано на мен това тяло от липа не ми се вижда много надеждно с тоя флойд. Закопа половината производство на Ibanez и още 10-ина други компании с това изявление... @funshits - Еми като те кефи - хвани пробвай и ако ти хареса и как звучи - бегай Не са лоши Корт-овете имат и добри попадения. Последно миналата седмица дрънках на некъв в един магазин in Prague ма беше 1200 ойро (т.е. къде 8-900 струва нормално вероятно, че там са големи главорези) и определено звучеше доста добре Аз бих се огледал и за някой Ibanez S (въпреки, че не съм кой знае какъв фен на марката - ама лгедам че се кефиш на такъв тип китари ) и бих обърнал и внимание и на Washburn (@Factor магазина ). Цитирай
TONY Отговорено Януари 20, 2006 Отговорено Януари 20, 2006 в никакьв случай Сламер бай Хамер -Аз сьс сигурност се оглеждам за някой як Хамьр - защото сьм вьрл фен на VErnon Reed - Living color - и веднага бих клюпнал такьв - но те са много скьпи - и под 1000 няма да намериш Сламер серията е китайски ефтинджос - дето не си заслужава парите - 500 кинта на вятьра за тия пари ще си купи Career илиi OLP - китара - която ше звучи много по вярно и ще е по удобна за свирене ако си метьл - и искаш да похарчиш кьм 1000 лева - избора трябва да се прави между IBANEZ - JACKSON Цитирай
Recommended Posts