Palq4o Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 И кой спечели в крайна сметка ,че не съм в Бг и нямаше как да отида в суинга ? :wall: Цитирай
Palq4o Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Ма съм Хентелегентен ...да бях прочел и втора страница преди да питам глупости ! Сори Приятелчета ама ... - Т'ва си е за мен ! Цитирай
yotzzo Отговорено Май 21, 2006 Отговорено Май 21, 2006 Проблемчето на найтлайф е ,че не уточняват какво точно искат.То и някои жени са така... Цитирай
aladin Отговорено Юли 13, 2006 Отговорено Юли 13, 2006 (Редактирано) а......ама то хорицата не са имали толкоз пари за да платът награда та от кумува срама са ви казали 4е не стават пър4етата Редактирано Юли 13, 2006 от aladin Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 22, 2006 Отговорено Август 22, 2006 В КРАЙНА СМЕТКА ОЩЕ ВЕДНЪЖ СИ ПРОЛИЧА ЗА КАКВО БИЛ "КОНКУРСА" - НАШИТЕ СЪБИРАЛИ Е-МАЙЛИ ДА СПАМЯТ! ДНЕС СА МИ НАПЪЛНИЛИ ПОЩЕНСКАТА КУТИЯ СЪС СЪОБЩЕНИЯ, КОИТО НЕ МЕ ЗАСЯГАТ! ОФИЦИАЛНО ГИ МОЛЯ ДА НЕ МЕ ПРИТЕСНЯВАТ ВЕЧЕ С ГЛУПОСТИТЕ СИ! ДОБРЕ, ЧЕ ИМА БУТОН "СПАМ", ЧЕ ДА НЕ ГУБЯ ВРЕМЕ, А САМО С ЕДНО НАТИСКАНЕ ДА ГИ ПРАЩАМ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО ... :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
Rooster Отговорено Август 23, 2006 Отговорено Август 23, 2006 ами да се органиазираме тогава и ние да им спамим Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Абе те тия пичове вече за 3-ти път май го правят тоя конкурс, а? Ебаси простотията - нема такъв конкурс, който само да се провежда и да няма победители в него. След като не са поставили конкретни изисквания за мелодията - значи трябва да одобрят най-доброто парче според тях, независмо дали им харесва или не. Дали да не им посветим няква песничка на тия пичове, кво мислите... имаше там едно мнение с пърдене по средата? Цитирай
TONY Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 след като за 2- ри пьт - не могат да си харесат нещо бьлгарско ДА СИ ПОРЬЧАТ НА МЕТАЛИКА Цитирай
Recommended Posts