fella Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Някой да е свирил с Meinl MCS ili HCS понеже се чудя дали да е Meinl или Zil'djanПС:Цените са им почти еднакви. Аз съм пробвал MCS 14 фус и 20 краш/раид,като за упражнения стават,за звук 20-ката мн ми звънеше и ми идваше много дълъг звука,все пак най-ниската серия на Meinl не очаквай много,но бих си я взел да си я млатя без да му мисля ! Поздрави ! Цитирай
the_pileto Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Имам нужда бързо да си купя чинели, имам 500 лв за Фус, Райд и Краш. Имате ли предложения за тези пари, коя е най-удачната покупка. Видях в xxxx ZBT чинели за 504 лв. От друга страна за тези пари, има разни стагг-ове... (съвети от типа: "събери, още пари и си земи нещо по-добро" не ме устройват) Цитирай
visorski Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 За тия пари можеш да си вземеш от Камертона или http://www.musicworld.bg/bg/c_112/Cymbals.html Истанбул по отделно мисля че парите ще ти стигнат и ще си доволен от тях Успех с купуването Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 +1 за Истанбулите. С 500 лева спокойно си купуваш хубави чинели и не се налага да събираш повече. ZBT са лош вариант,за който биха ти казали да събереш още Цитирай
the_pileto Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 ами в камертона, най-евтините фус 14, краш 16 и райд 20 излизат точно 784 лв :| Което го изключва като опция ;/ Цитирай
visorski Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Ето ти и моето предложение за Истанбул което е малко над 500 лв: райд: Radiant 20 203лв краш: Radiant Crash 16 130лв фус: Radiant Rock Hi-hat 14 261лв Общо: 594лв, моят съвет е по-добре събери още малко пари и си ги вземи(или други истанбули по твои избор), мисля че всеки от форума ще ти каже, че за още 100 лв ще имаш много по добри чинели като качество и звук от колкото ZBT, но все пак ти си решаваш. Цитирай
boreto Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Абсолютно категорично подкрепям горното мнение. Имал съм ЗБТ, и спокойно мога да твърдя, че са много временен вариант. Истанбулите са чудесни не само за парите си, а изобщо. Цитирай
himynameisivo Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Здравей, Бих също ти дал съвет (като притежател на Zildjian 18" ZBT crash) - купих си го чисто нов за .. 180 лв, ако не ме лъже паметта. При условие, че другите ми чинели бяха planet Z, звучи значително по-добре, но не мисля, че си заслужава парите. Освен това започна да се огъва по ръбовете (възможно е и аз да съм виновния в случая, но ..). Тъй като имам и чинели istanbul също подкрепям колегите, които ти предложиха варианта за около 600 лв истанбули =) Дано съм ти бил полезен. Поздрави, Иво Цитирай
the_pileto Отговорено Февруари 18, 2010 Отговорено Февруари 18, 2010 Направиха ми оферта за Meinl classics някой да има инфо до колко са удачни ??? Цитирай
visorski Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 Удачни са и определно са по хубави от ZBT, виш първата страница на темата има инфо за тях. Цитирай
just_drummer Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 Някой да е свирил с Meinl MCS ili HCS понеже се чудя дали да е Meinl или Zil'djanПС:Цените са им почти еднакви. Аз имам фус, 2 краша,райд, сплеш и чайна на Meinl MCS. Имам ги от 3-4 години(може и повече). НЕ са мръднали. Сега събирам пари за по-добри, НО моето мнение е ВЗИМАЙ няма да сбъркаш . Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 Аз цял живот съм фен на Зилджан и винаги се чувствам по-добър барабанист, когато на чинелите ми е тяхното лого Цитирай
Tozi Отговорено Април 10, 2010 Отговорено Април 10, 2010 +1. И аз! Макар,че логото не ми помогна много да си изчистя флам тапа и ратамакюто. Наскоро обаче пробвах много яки SABIAN. Скъпите серии на повечето производители са яки. Цитирай
visorski Отговорено Април 10, 2010 Отговорено Април 10, 2010 На всички фирми високите класове са хубави, вече всичко е въпрос на вкус, мисля че каквато и висока серия да се вземе на Paiste, Meil, Zildjian и Sabian, ще задоволи нуждите ни Цитирай
nosorozitemu Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 Да, добре си се ориентирал. Както се казва в поговорката "Нямам пари да си купувам евтини неща" Истината е, че трудно се събират пари в днешно време, но пък от евтини чинели никаква полза няма. Поздрави. Цитирай
Recommended Posts