necrony Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 ами аз до последно избирах между RUDE и 2002.. дори накрая везните клоняха към RUDE.. но накрая взех AAX благодарение на Драго, който ме насочи RUDE си е доста мощна серия, за метъл особено.. само като видите, какви барабанисти свирят с тези чинели и ви става ясно.. абе то с всички високи серии е така.. по-труден е избора, когато нямаш финанси, а искаш нещо хубаво. Цитирай
himynameisivo Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 При мен в момента го има и следния проблем - аз вече имам фус чинели, краш и райд, но искам да попълня комплекта преди предстоящия концерт с още един краш или краш райд + сплаш. Имам опасенията да не взема чинели, чийто звук не звучи добре съчетан с чинелите, които имам в момента.. Цитирай
Odd Future Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 Някой от барабанистите тук пробвал ли е сплаш 10" или 12" MEINL от серията CLASSICS, и евентуално някакви коментари ??? Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 Някой от барабанистите тук пробвал ли е сплаш 10" или 12" MEINL от серията CLASSICS,и евентуално някакви коментари ??? не ти трябват! тва са едва ли не учебни чинели! аз свиря с MEINL вече 3 години и не бих се спрял да взимам CLASSICS! Цитирай
Odd Future Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 Някаква обосновка за това ти мнение? Чувал ли си ги? Доколкото знам,ти имаш нещо от серията AMUN (които са от същата сплав B8 както и Classics)...та как ли са AMUN се чудя??? Сега видях че в сайта на Meinl има и прослушване на семпли - ще хвърля едно ухо. А някой знае ли Dynacord кои серии Meinl внасят в момента? В каталога не са дадени всички серии....... Цитирай
necrony Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 B8 = прави си изводите.. но! аз съм ползвал сплеш Meinl Meteor (олд скуул нисък клас чинел), който си къртеше мивки наред.. продадох го на един съфорумник и до колкото знам е доволен. Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 20, 2009 Отговорено Юли 20, 2009 ами и съм ги чувал и съм ги държал и съм свирил и сам ги строшил какво още да кажа за тях??? аааа за Amun си в доста голяма грешака не се правят по един и същ начин,и да имам цял сет Amun! и разликата е от земята до небето и обратно! седни свири не нещо по високо от Класика и ще видиш разликата! друго серия Amun се води доста висок клас демек професионален! та кажи ми как може да сравняваш двете серии???????????? Цитирай
Odd Future Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 аз не ги сравнявам,а търся разликата.Вярно е че Amun са с една идея по-скъпи от Classics,и разликата явно е в технологията на производство.А защо серията Амун липсва в сайта на Мейнл - да не би да не се произвежда вече? Цитирай
Monni Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 (Редактирано) А защо серията Амун липсва в сайта на Мейнл - да не би да не се произвежда вече? Mb8 гледай. М/у другото разликата и в цената не е кой знае колко, поне в томан като гледам. Ако си решил да си взимаш Менъл, мое мнение, вземи си друга серия. Ако нямаш много пари вземи си класикс. Успех! Редактирано Юли 21, 2009 от Monni Цитирай
axel Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 12" сплеш Класикс звучи като евтин малък краш,незнам как да ти го опиша по друг начин. Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 аз не ги сравнявам,а търся разликата.Вярно е че Amun са с една идея по-скъпи от Classics,и разликата явно е в технологията на производство.А защо серията Амун липсва в сайта на Мейнл - да не би да не се произвежда вече? мдам не се произвежда нооо е заменена със Мb10 което дефакто пак си е Amun! Цитирай
Odd Future Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 ммммммм... ,не е заменена с В10 ,но както и да е..... Цитирай
NeonGod Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 пич вместо Amun сега е МB10! може да го видиш в сайта! Цитирай
Recommended Posts