miro Публикувано Януари 16, 2006 Share Публикувано Януари 16, 2006 Надявам се тук да падне яко писане.Аз ще се включа по-късно,защото още не съм решил кой е моя фаворит. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 Аз за мойта групица бих искал Корг Тритон Студио...(скромно,а?) като компромисен вариант рак на Ямаха-Мотиф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 Roland JP 8000 с този синезатор работят най големите ми идоли в транса - Scooter и Tiesto втора ръка бил не по малко от 1650$ също искам да имам и Virus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SGEORGE Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 Korg Oasys!!! Е...сега имам един Trinity и съм много доволен. Но...като звуци ме кефят Корг...поне от това дето съм чул! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 Korg Oasys!!! Води с ДВА гласа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 аре давайте повече инфо за тия,снимки и цени Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 (Редактирано) Аз ще се радвам и на някой Korg i3 ... Просто ми харесва звука му . Редактирано Януари 16, 2006 от RockMan2005 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gee Tee Age Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 колко струва тоя корг? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 Аз от синтезтори не разбирам много, а и не мога да свиря на меки клавиши, затова много бих се радвал на някакъв междинен вариант, например Roland RD-700SX, което има най-добрия звук на пиано на пазара, много добра хамър клавиатура с 88 клавиша, но включва и много синт звуци, ритми, арпежи и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G of G Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 На мен ми допада Roland JV1000 е, остаря свирката, но май не се предава без бой Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 колко струва тоя корг? Един приятел го зе за 2000 на старо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro Отговорено Януари 16, 2006 Автор Share Отговорено Януари 16, 2006 Абе и аз съм фен на JV1000,но само на външен вид.На няколко места по интернет четох ,че не бил нещо особено в сравнение с култовия JV80 и 90.Нещо май звука не му бил в час Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yiwigi Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 (Редактирано) Oasys-a е много сериозна машина, но на мен не ми е това фаворитът! Все пак за парите, които струва тоя Корг, може да си вземеш Мотиф 8, Тритон Студио и още нещо примерно Аз обаче съм фен на Ямаха и гласувам за Мотиф ЕС 8! Звяр абсолютен и можеш да правиш с него каквото си поискаш А ако става дума за дигитално пиано съм на 100 % съгласен със Cybergene - Roland RD-700SX управлява отвсякъде Другото което си струва е Ямаха П-90 Редактирано Януари 16, 2006 от Yiwigi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 16, 2006 Share Отговорено Януари 16, 2006 Oasys-a е много сериозна машина, но на мен не ми е това фаворитът! Все пак за парите, които струва тоя Корг, може да си вземеш Мотиф 8, Тритон Студио и още нещо примерноАз обаче съм фен на Ямаха и гласувам за Мотиф ЕС 8! Звяр абсолютен и можеш да правиш с него каквото си поискаш А ако става дума за дигитално пиано съм на 100 % съгласен със Cybergene - Roland RD-700SX управлява отвсякъде Другото което си струва е Ямаха П-90 съгласен с една поправка S90 - но това си е мое мнение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro Отговорено Януари 16, 2006 Автор Share Отговорено Януари 16, 2006 От това,което гледах като рекламни клипове в сайта на корг не ми стана много ясно защо Oasis е толкова ценна машина при положение/както каза Ювиги/,че един оазис е колкото един тритон,екстрийм и мотиф евентуално.Ама пък явно това ,че О'Азис има вграден хард диск рекордер е голяма работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts