NessoR Публикувано Февруари 12, 2010 Публикувано Февруари 12, 2010 Леле как ми се досвири, като го видях тоя как млати... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Ша ма прощавате, но тоя свири като тракторист... Цитирай
arebegai Отговорено Февруари 12, 2010 Отговорено Февруари 12, 2010 Абе Травис има и по-добри изпълнения,но точно това "млатене" е заразително.Пък и песента ми е по-приемлива с него. Цитирай
NessoR Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 дреме ти... нали се кефи и не като тракторист, а като машинист. Цитирай
DrumsForLife Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Здравейте още няколко тракториста и от мен хахаха http://www.youtube.com/watch?v=BatXT196-Qw Цитирай
NessoR Отговорено Февруари 13, 2010 Автор Отговорено Февруари 13, 2010 MESHUGGAH ги слушах, в зората на демокрацията преди двайсетина години сам се сещаш, че вече пишката не ми става от тях сега ако идеята е да пуснеме линкове с трактористи и машинисти и други изроди може само да се плашиме от резултата. Иначе пича е далеч от някакви технични постижения, но се кефи или поне аз отстанах с такова впечатление и като го гледах ми се досвири(млати) яко, не съм се качвал на барабани вече ще станат 2г Иначе имаше един клип с един индиец, дето слага в малкия джоб всички скандинавски метъли и негри - ама не помня името му. Истината пичове за мен е в студиото кой какъв барабанист е. Там си личи още на 4-тия такт, ако е много техничен но не изкарва звук да ходи в цирка. Да са минали около 30-на барабаниста през студиото дето бачках едно време само 2-3ма от тях вадиха звук айде да не им казвам имената, че единия пише тука ... Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Въпрос съвсем встрани Извинявай, ама успя да го качиш във форума този embed? Цитирай
Tozi Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 ... Иначе пича е далеч от някакви технични постижения, но се кефи или поне аз отстанах с такова впечатление и като го гледах ми се досвири(млати) яко, не съм се качвал на барабани вече ще станат 2г .... Извинявай, но да свириш толкова грууви при това засилвайки палките от рамо си е супер техника. Ствам му фен на тоя пич - яко маа.... Цитирай
DrumsForLife Отговорено Февруари 13, 2010 Отговорено Февруари 13, 2010 Да Травис мачка здраво без прошка това е ясно , доста време показваше в Blink 182 за какво иде реч.Лично на мене той ми е бил един от пътевидителите )) Як е много Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Въпрос от лаик - този Травис Баркър има ли нещо общо с ? Цитирай
Recommended Posts