yeeeah Публикувано Февруари 9, 2010 Публикувано Февруари 9, 2010 Купих си Digitech vx400 процесор от Канев във Варна. Той човека ми каза, че е доста сложен ама то тва на нищо не прилича.Та надявах се някой от тук да може да ми помогне. Ла-ла то ми неще да се включва.Каде ли не съм бърникал, но педалчето си знае своето и не иска да си върши работата. . Освен това за ефектите ако може да ми помогнете.Никъде немога да намеря Овърдрайв или пък Дисторшън.Иначе го препоръчвам тфа процесорче ама предупреждавам много е сложно Rock On
sasoh Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 (Редактирано) Ползвай си книжката с инструкции, а ако нямаш, си я свали от интернет. Редактирано Февруари 9, 2010 от sasoh
sasoh Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Ако и тогава не можеш да се справиш, по-добре зарязвай, много ще ти е сложно.
yeeeah Отговорено Февруари 9, 2010 Автор Отговорено Февруари 9, 2010 Мерси човек ама аз не се отказвам лесно.Дано се намери някой , който да разбира от тоя процесор.
Mephistopheles Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 (Редактирано) Братле, не искам да те плаша, ама Канев те е прекарал здраво ако наистина си купил VX400 модела. Това е вокален процесор, който няма нито овердрайв, нито дисторшън. Ако Канев ти е казал, че е китарен, можеш да отидеш и да му го удариш в главата П.С. Аз затова отдавна спрях да пазарувам от него - гледа само как да си пробута "стоката". Редактирано Февруари 9, 2010 от Mephistopheles
yeeeah Отговорено Февруари 9, 2010 Автор Отговорено Февруари 9, 2010 Май има нещо такова.Ама ко да прая ся ще си го блъксам в главата.Ама не интересното е че пише, че има драйв сичко ама незнам...
solo5 Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Върни му го или го замени с китарен модел. Ако не иска да ти го замени звънни на комисията за защи.та на потребителите и кажи, че те е подвел в покупката. P.S. и на въпросния Канев му кажи, че ще се обадиш на КЗП, ако не иска да го замени
iwanski Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Смятай, какви хора има.... Може ли да продадат на момчето вокален процесор за китарата. Т.е. пич, аз не съм имал такъв, но ми стана интерсно и прочетох малко характеристики за него из нета - вярно е, че пише, че може да си боднеш китара, клавир, микрофон и какво ли още не в него, за да си правиш домашни записи, но все пак първите две думи от характеристиката са, че това е вокален процесор http://www.digitech.com/Classic/Vx400.php ftp://ftp.digitech.com/pub/PDFs/Manuals/Vx400Manual.pdf Дори ефектите, които иам вътре са от порядъка на хорус, флейнджър ит.н., т.е. универсални неща които могат да се използват за всички инструменти. Според мен може и да ти върши някаква работа, но никога няма да му се изкефиш... При условие, че пускаш темата днес, значи може би си го купил съвсем скоро и при всички случаи още имаш гаранция и т.н. Та съветът ми е, вземи се опитай да го върнеш и смениш за нещо китарно от този клас. Вземи и някой възрастен с теб (баща си примерно). Не се обиждай, но погледнах в профила, че си на 14, по този начин ще предотвратиш да не те вземат насериозно (а явно човекът от магазина вече го е правил, освен ако разбира се и той не е бил особено запознат). А ако имаш познат китарист или още по-добре учител по китара, който да ти помогне в избора на нов - най-добре! Ти си прецени, но аз може бих пробвал д аго върна! Знам колко е важно като си купиш нещо ново да те кефи! Успех!
Mephistopheles Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 До колкото знам как работи Канев, се съмнявам да му е дал гаранция. Дори касов бон, а и надали ти си го пазиш още. Най-добре иди с баща ти и нека той се разправя с него. Постъпката му наистина е много некоректна... тоя измекяр винаги успява да ме изненада с нещо.
yeeeah Отговорено Февруари 9, 2010 Автор Отговорено Февруари 9, 2010 Начи даде ми само процесора,power supply,users guide непопълнена регистрационна карта и тфа, а тряяше да ми даде още куп неща.Аз ходих да си ги зема ама тоя педал не беше там.Не съм го зел наскоро преди макс 5 седмици да е било.Незнам ко да прая и аз 260 кинта дадах.И съм на 100% убеден, че ида ли оня няя иска да ми го сменя или да ми върне парите.Незнам и аз ко да прая.
yeeeah Отговорено Февруари 9, 2010 Автор Отговорено Февруари 9, 2010 (Редактирано) Та съветът ми е, вземи се опитай да го върнеш и смениш за нещо китарно от този клас. Какво от тоя клас.260 кинта се едно ги съм ги метнал в кенефа и съм пуснал водата. Редактирано Февруари 9, 2010 от yeeeah
Mephistopheles Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 (Редактирано) Пак ти казвам, иди с баща си, или някой друг по-голям за респект и му дръж сметка. Неможе да се възползва от незнанието ти за да си прави пачка. Другия вариант ако недай си Боже не се получи, е да си купиш някакъв дисторшън или овердрайв и да го ползваш в комплект с процесора, тъй като до колкото знам, е възможно. Би трябвало да има сенд ретърн отзад. Иначе ефекта ти си има хорус, дилей, реверб и т.н. така че мисля все пак можеш да имаш някаква полза от него. Редактирано Февруари 9, 2010 от Mephistopheles
yeeeah Отговорено Февруари 9, 2010 Автор Отговорено Февруари 9, 2010 Може на последната ми репетиция стана.Ама се пак то няя кирия.Леко лайнарско е .
musicman Отговорено Февруари 9, 2010 Отговорено Февруари 9, 2010 Я пусни снимка да видим какво ти е продал.
Recommended Posts