Jump to content
Българският форум за музиканти

yeeeah

новаци
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от yeeeah

  1. Вокалиста ни иска упражнения за разпяване.Ако някой може да помогне ще го черпя един стек бира
  2. Мерси. И все пак ако някой му знае номера пак ще съм адски благодарен
  3. Ако някой знае нещо за тоя човек къде живее, какъв му е номера на телефона или каквото и да е друго моля да го напише тук много ще съм му благодарен.Той ходи из Варна и блъска по една тарамбука и пее глупави песни.
  4. Не че нещо ама в китарата не съм новак. Свиря от 5 години и не мисля, че съм начинаещ.Просто в процесорите в тая среда съм зле наистина. Както и да е предполагам може да се ползва тоя процесор и за китара нали ?
  5. Че е точно китарен процесор.Само и единствено китарен процесор
  6. Ти да не мислиш, че съм аз виновен ве.През ден ходех при Канев.Него или го нямаше или се ми опяваше същото.
  7. http://www.digitech.com/Classic/Vx400.php ето това.
  8. Може на последната ми репетиция стана.Ама се пак то няя кирия.Леко лайнарско е .
  9. Та съветът ми е, вземи се опитай да го върнеш и смениш за нещо китарно от този клас. Какво от тоя клас.260 кинта се едно ги съм ги метнал в кенефа и съм пуснал водата.
  10. Начи даде ми само процесора,power supply,users guide непопълнена регистрационна карта и тфа, а тряяше да ми даде още куп неща.Аз ходих да си ги зема ама тоя педал не беше там.Не съм го зел наскоро преди макс 5 седмици да е било.Незнам ко да прая и аз 260 кинта дадах.И съм на 100% убеден, че ида ли оня няя иска да ми го сменя или да ми върне парите.Незнам и аз ко да прая.
  11. Май има нещо такова.Ама ко да прая ся ще си го блъксам в главата.Ама не интересното е че пише, че има драйв сичко ама незнам...
  12. Мерси човек ама аз не се отказвам лесно.Дано се намери някой , който да разбира от тоя процесор.
  13. Ха изял съм я с кориците брат .
  14. Купих си Digitech vx400 процесор от Канев във Варна. Той човека ми каза, че е доста сложен ама то тва на нищо не прилича.Та надявах се някой от тук да може да ми помогне. Ла-ла то ми неще да се включва.Каде ли не съм бърникал, но педалчето си знае своето и не иска да си върши работата. . Освен това за ефектите ако може да ми помогнете.Никъде немога да намеря Овърдрайв или пък Дисторшън.Иначе го препоръчвам тфа процесорче ама предупреждавам много е сложно Rock On
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.