Baby Thomas Отговорено Февруари 21, 2006 Share Отговорено Февруари 21, 2006 При мен тръгва с версия 1.0 и 1.5 на самия плъгин. Инак в настройките трябва да имаш това: При мен бе ОК дори с 1.0 плъгина и само първите 5 ДВД-та. Но просто ги нямаше доста от семплите и не се лоудваше нищо. Показваше се комплекта с нули за МВ-те. Само някои тръгваха, според мен е нормално. Не съм риплейсвал НИКАКВИ файлове, само директорията, щото на всички ДВД-та има фолдър Дръммър... В заключение - изтегли всички дискове! Мисля, че това ти е проблема! Друг вариант е да заредиш ръчно няколко семпли, за да го чуеш, че все пак бачка. Ама няма да стане саунда... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Февруари 21, 2006 Share Отговорено Февруари 21, 2006 благодаря ти много за инфото А за изтеглянето не мога да намеря всички части.Ако можеш дай торент или какжото можеш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 21, 2006 Share Отговорено Февруари 21, 2006 Ще дам. Скоро ще ги кача в Туинса. И ще пусна тема тук в софтуер. Доста хора ги имат, но и доста ги търсят. Мен не ми свиди. Инак ги има в Мулето, ама е бавничко там, особено без реално ИП... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Юни 1, 2006 Share Отговорено Юни 1, 2006 Абре млади момци и девойки свалих си новия друмкит фром хелл, инсталирах го , всичко точно, ма за кво се ползва и ква файда аз имам от него??? Я, ако някой разбира да ми каже, щото има яки звуци, обаче освен в самата програма никъде другаде немога да си ги пусна!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Юни 1, 2006 Share Отговорено Юни 1, 2006 Ами чети мануалчетата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Юни 1, 2006 Share Отговорено Юни 1, 2006 Еми да де, ма в мануелчетата пише само как да си направиш друмкита, а не пише къде можеш да го използваш?? Или как да си пишеш барабани с тази програма!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
icho7ryches Отговорено Юни 1, 2006 Share Отговорено Юни 1, 2006 (Редактирано) Използвй Дръмкита като плъг-ин към накоя "миксираща" програма, например Кюбейс! Там си редиш мидито в отделен канал, а самите семпли се вземат директно от Дръмкита! Редактирано Юни 1, 2006 от icho7ryches Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sieger Отговорено Юни 1, 2006 Share Отговорено Юни 1, 2006 Реденето на барабани и въобще добиването на реалистично звучене е голяма хамалогия... Ако искаш ще ти обясня в Q-то... Като имаш време свирни да споделя опит Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Юни 2, 2006 Share Отговорено Юни 2, 2006 А я споделете, освен кюбейс дали знаете други програми с които може да се ползва тоя плъгин, че нещо не е разбирам!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
icho7ryches Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 А я споделете, освен кюбейс дали знаете други програми с които може да се ползва тоя плъгин, че нещо не е разбирам!! ...ми, Нуендо, Самплитюд (вероятно)... абе програмки за смесване, бре - с много каналчета и възможност за вкарване на плъгинчета! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EmchoDT Отговорено Юни 3, 2006 Share Отговорено Юни 3, 2006 Е да де!! Ма аз ползвам адобе аудишън и там не стаа!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Achiles Отговорено Юни 5, 2006 Share Отговорено Юни 5, 2006 То и аз така не я зацепих тази програма, а все не ми остава време да седна и да я разцъкам. По същия начин си изтеглих и BFD, ама все не ми остава време. А съм чувал за нея, че е по- добра от Drumkit from hell Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 5, 2006 Share Отговорено Юни 5, 2006 .... А съм чувал за нея, че е по- добра от Drumkit from hell Не ги слушай По-добра няма, не е измислена още. Всички са добри. Предтерминалното устройство е от най-голямо значение. С Одишън не знам, що не върви, но със Самплитюд потвърждавам, че върви - имам познати, които го използват съвсем успешно. Другите продукти на туунтрак също вървят под Самплитюд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Юни 5, 2006 Share Отговорено Юни 5, 2006 А някоя съвсем лека програма има ли? Колкото да може да се ползват тия плъгини, да се нацъка барабните и толкоз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
icho7ryches Отговорено Юни 5, 2006 Share Отговорено Юни 5, 2006 А някоя съвсем лека програма има ли? Колкото да може да се ползват тия плъгини, да се нацъка барабните и толкоз. ...ми те самите плъгини са тежки (заемат много от оперативната памет или товарят процесора)! Иначе само миксиращите програмки не толкова. Аз като заредя Дръмкита, ми заема 90% от паметта (1гб)! (така, че е добре да сте с 2гб) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts