fiorelli Публикувано Януари 12, 2006 Публикувано Януари 12, 2006 Здравеите! Аз работя основно с този VST Instrument,но никак не ми харесва та бих попитал има ли по-добър General Midi VST Instrument ,които да мога да ползвам в Cubase. Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Подобен,но не толкова добър е Едирол. А ти за Хиперсоник ли говориш? Цитирай
ecmjazz Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 (Редактирано) Steinberg Hypersonic, Native Instruments Bandstand Редактирано Януари 12, 2006 от ecmjazz Цитирай
fiorelli Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 Извинявам се 4е не съм споменал! Едирол е моят хубавец но ме ме кефи! Едирол Хипер Канвас! Аз го ползвам като модул и си свиркам с м-аудио радиум 49, та идеята ми е да си намер нащо с по-добри звуци но да е дженерал миди за да ми е коректна работата. Чух 4е новият хиперсоник има GM бамка но не можах да го подкарам! маи нещо не беше наред Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Steinberg Hypersonic, Native Instruments Bandstand Първото не съм го пробвал, но второто искрено ме разочарова... Цитирай
fiorelli Отговорено Януари 12, 2006 Автор Отговорено Януари 12, 2006 ами пуснете едно лично с линк да пробвам пък ще го обсъдим после Благодаря предварително! Цитирай
Yiwigi Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Линкче е трудна работа, обаче както е известно мястото е това Има всичко...поразтърси се! Хиперсоника също Цитирай
ecmjazz Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Steinberg Hypersonic, Native Instruments Bandstand Първото не съм го пробвал, но второто искрено ме разочарова... Първото е много яко, а второто макар и мен да ме разочарова като за продукт на NI, е по-яко от всички едироли взети заедно. Цитирай
DJ Alex Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Steinberg Hypersonic, Native Instruments Bandstand ..., е по-яко от всички едироли взети заедно. Второто все още не съм го провал (явно че го има вече), затова за сега на Edirol са ми любими . Цитирай
Gee Tee Age Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 тва второто му намерих версия 2 гб почти....струва ли си тегленето какво точно представлява? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 14, 2006 Отговорено Януари 14, 2006 ...струва ли си тегленето... Според мен NI Bandstand не си струва тегленето. По-добър звук докарвам с RealFont 1.2.sf2 Качил съм го на Туинса... След някой ден ще сваля Хиперсоника да го видя... Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 18, 2006 Отговорено Януари 18, 2006 моля ви се кажете ако знаете ULTRAFOCUS VST как се инсталва или по точно се подхожда че да го инстална. итея DAT файлове. Много як синт просто не ти требе друго 8 ГБ е и симулира всички стари амалогови синтове и не само старите.Лудница е само дето не мога го туря :think: HELP!!!!!!!! Цитирай
ecmjazz Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Не беше лошо отделна тема да пуснеш... Инсталирал съм го, но сега помня само, че просто следвах това, което беше написано в упътването, така че следвай го и ти.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 Хиперсоника определено разцепва!!! Много ми хареса на първи тестове, но не съм си играл много. Само колкото да го предпочета пред Бандщандтсдтндт Цитирай
Recommended Posts