Pro stack Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 (Редактирано) Сигнал- Да те жадувам Това е намерен е автентичнен запис на Данчо Караджов, човека явно е фен на караокето! Редактирано Януари 28, 2010 от Pro stack 1 Цитирай
kalinpetkov Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Опитва да имитира Данчо ама клони към нещо средно между насиране и инфаркт Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 28, 2010 Автор Отговорено Януари 28, 2010 (Редактирано) Опитва да имитира Данчо ама клони към нещо средно между насиране и инфаркт Мамка му, знаех си! Редактирано Януари 28, 2010 от Pro stack Цитирай
Sandman Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 По-скоро се опитва да го иронизира и даже успява. На мен ми хареса и много се забавлявах! Цитирай
Faceless Отговорено Януари 28, 2010 Отговорено Януари 28, 2010 Пълна лигня е тоя пич... само дето не мое да докара 1/3 от Данчо... да не говорим, че квичи като прасе на моменти... мен лично ми стана мултинеприятно... Цитирай
XeRo Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 Звучи доста добре. ) (Не се базикам) Yeeeeaah!! Viva la иронията или можеби и малко сарказъм. Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 29, 2010 Отговорено Януари 29, 2010 ахаха, ееее събудих се с комедия Цитирай
Pro stack Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Отговорено Февруари 1, 2010 Пълна лигня е тоя пич... само дето не мое да докара 1/3 от Данчо...да не говорим, че квичи като прасе на моменти... мен лично ми стана мултинеприятно... Прав си! Извинявай за мултинеприятностите! Ето малко 3/3 от Краля за компенсация с поредното ултра мега забиване на Сигнал. Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 1, 2010 Отговорено Февруари 1, 2010 Разкошен кавър и аз бих го изпял така .А има и една много яка песен "Може ли Сигнал да бъде група,може би ,може би" Цитирай
Pro stack Отговорено Февруари 2, 2010 Автор Отговорено Февруари 2, 2010 Разкошен кавър и аз бих го изпял така .А има и една много яка песен "Може ли Сигнал да бъде група,може би ,може би" Отговорът е " В друго времее, в друг свяеееет! Хеийеаааа!" Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 ^ Което си е така - така си е! Нещо не можах да вникна в музиката на Сигнал за толкова години близо 30 откак съм ги чул за пръв път... Но Данчо Караджов винаги ме е развеселявал с пеенето си! Не искам да омаловажавам успехите на Сигнал - уважение към труда и постоянството. По темата - кавър версията е напълно уместна, изпята с вкус и отношение! И няма нищо обидно за феновете на Сигнал. Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 В интерес на истината ми харесваха едно време като малък и ги слушах,също и китариста им Сашо ме кефи ,обаче сега са на толкова години и Данчо само се излага и няма смисъл.По-добре да си почиват,вместо тея последни напъни. Цитирай
Pro stack Отговорено Февруари 2, 2010 Автор Отговорено Февруари 2, 2010 В интерес на истината ми харесваха едно време като малък и ги слушах,също и китариста им Сашо ме кефи ,обаче сега са на толкова години и Данчо само се излага и няма смисъл.По-добре да си почиват,вместо тея последни напъни. Мда, много си прав, но както се вижда от лайфа и както опита показва, няма никакво значение какво правиш или свириш на сцената, когато си известен! По спомен ще цитирам Кирил Маричков, който възкликнал като ги видял за пръв път: "Егати тия свирят по-елементарно и от нас" Разбира се няма нищо лошо в това, но когато това "елементарно" свирене се превръща в читалищен напън не е готино. Пак искам дебело да подчертая, че не искам омаловажавам успехите на групата, но когато нещо е смешно си е смешно мамка му . Който иска да се смее с нас, който не му е смешно- да заминава на концерт! :greenball Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 2, 2010 Отговорено Февруари 2, 2010 Не знам за Данчо Караджов , но ето един поздрав за всички фенове на Лора Караджова : http://www.youtube.com/watch?v=GIcYk_vx_Kg Има какво да се види Цитирай
Recommended Posts