CyberGene Публикувано Януари 11, 2006 Публикувано Януари 11, 2006 Абе прави ми впечатление, че в страницата с информацията за потребителя има едно много съмнително поле, което примерно за моя профил е следното: Най-активен в: Клавишни 85 мнения в този форум ( 57% са мненията от този потребител ) Това аз го разбирам така - "57% от мненията в Клавишни са от този потребител". Което е очевидно невярно. Изобщо в профилите на повечето хора фигурират високи проценти за нещо, което очевидно не е така. Предполагам, че въпросната стойност по-скоро има смисълът на това "57% от мненията на този потребител са в Клавишни". Дайте разяснение и го оправете, ако е сбъркано. Цитирай
musicman Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Имаш право, обаче пак напомням, че форума не съм го превеждал аз. Ще направя каквото мога за да се оправи Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Също така, моят рожден месец е сгрешен при превода. Пише "февруаруи". Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 К'во ви пука? Грешки - много, ама нали си е наш, да си го обичаме и такъв. Па ако може да се оправят без много главоболия - супер Цитирай
enuffZnuff Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 Също така, моят рожден месец е сгрешен при превода. Пише "февруаруи". това с рождения ти ден не е само "проблем" в този форум, когато си на границата в карая на една зодия или началото на другата , то си го смята както иска Цитирай
CorvusCorax Отговорено Декември 2, 2006 Отговорено Декември 2, 2006 Особено ако Нептун е в четвърти дом... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 Възможно е Сатурн на ваялия въпросните части на форума да е в 12-ти дом - последният, следва превъртане, - което създава склон за ментални отклонения. Възможно е и възкресението на тема отпреди 11 месеца да е знамение за подобен процес... Цитирай
maringtr Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 Това с процентите - има се предвид, че 57% от всичките мнения на потребителя, са постнати в раздел клавишни. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 В десетката! Макар че Инджов вече е аут. Ако част от превода също се прати в аут, може да спечелим повече яснота, напр.: "xx% от мненията (на потребителя)" или "xx% от всички мнения". Цитирай
Blondelle Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Особено ако Нептун е в четвърти дом... Това ми хареса Цитирай
Recommended Posts