bmo Отговорено Февруари 25, 2023 Отговорено Февруари 25, 2023 Директно в PC. Аз не съм много по разнасянето. Домашна мишка. Цитирай
RaverWild Отговорено Февруари 25, 2023 Отговорено Февруари 25, 2023 Добре. Интересно ми е - какво ще правиш с numark контролера е ясно, какво ще правиш с десния от него контролер също е ясно, но останалото , демек каосилатора и машината също ли отиват в ableton? И принципно като махнем numark-а това мяза на клубен сетъп, въпросът е - електроника, хип-хоп, поп, чилаут? На какво си? Все нещо правиш, особено с машината. Повечето иначе ползват каосилатора само за ритъм, което е огромна грешка, но това е мое мнение. Ако имаш видео какво правиш - покажи. Или поне за слушане нещо, не е речено да е завършено. Цитирай
bmo Отговорено Февруари 25, 2023 Отговорено Февруари 25, 2023 Машината вчера дойде. Само е разопакована. Даже паковете още се свалят. Базикам се общо взето, нищо конкретно. Запълване на свободното време. Цитирай
Recommended Posts