BlueZone Отговорено Август 19, 2007 Share Отговорено Август 19, 2007 Е вие ся кво - цялата техника ли ще си изреждаме? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 Не всеки път разбира се Сега почваме на порцийки да се фукаме Ето една нова придобивка от вчера: AKG 701 (най-накрая ги видях на живо и не успях да се въздържа) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshun Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 В допълнение на старите ми неща които бяха.... Студийни монитори Alesis MK2 studio monitor one - Tascam US-122 - audio/midi interface 24bit/48Kh - Пулт - Yamaha MG16/6 - Alesis 3630 - dual chanel compresor limiter with gate - Tascam DA-30 - DAT - Tascam 103 - дек с dolby s-c nr nx pro - Слушалки - Fostex - T40 - Technics CD - sl-pg470a - Китарно кубе - Larios - Vermona - delay, horus /не е много читав/ - Digi Tech RP7 - /Лампоф китарен процесор/ - Boss - Metal Zone /китарен ефект/ - IBANEZ - soundthank /китарен ефект/ - Микрофони: - AKG - C1000S - /кондензаторен/ - AKG - C3000B - /кондензаторен/ - 2 бр. Stagg - /насочени електретни микрофона/ - Beyerdynamic - M201 /динамичен/ Новите са Focusrite sapfire pro 26 in/out 24/192 Tc Electronic powerkore PCI MKII Roland RH 200 - мониторни слушалки Tascam 34B 10.5 inch - 4 пистов ролков магнетофон /много се гордея с него/ Dynacord vocoder SRV66 Sony mini disk Dynacord digital reverberation system DRS 78 Altec Lansing EQ stereo 10 band /точно модела не го помния в момента а и не съм в студиото/ Roland Chorus Echo RE-501 - /и той има лентичка вградена + ефектите работи прекрасно/ Neumann UM57 Neumann М582 - /обаче е само с М62 капсула тази само пазиха дъжавната медия от която го купих/ Gefell RFT с капсули UM70 - x4бр Studio Project B1 Shure SM 57 Shure SM 58 - x2бр Shure Beta57 - x2бр Shure Beta58 - x2бр E.V. C04 - x2бр Beyerdynamic - M201 - тоя май и преди съм го писал Sennheiser E606 AKG D112 ibanez RG470 Май в общи линии това е имам и разни синтчета ползвам ги за миди една аналогова вермона и разни други джаджи ама в общи линии това е Евала Васко-яката работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 Ето една нова придобивка от вчера: AKG 701 (най-накрая ги видях на живо и не успях да се въздържа) Честито ще споделиш ли от къде се сдоби с тях? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Август 21, 2007 Share Отговорено Август 21, 2007 Ники честито и мен ме интересува как звучат слушалките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Август 22, 2007 Share Отговорено Август 22, 2007 Мерси Ето една нова придобивка от вчера: AKG 701 (най-накрая ги видях на живо и не успях да се въздържа) Честито ще споделиш ли от къде се сдоби с тях? От Фактор Варна. Имат още една бройка (676 лв ако не ме лъже паметта). Ники честито и мен ме интересува как звучат слушалките Ами в сравнение с AKG K271 Studio имат по-изразени среди и ми звучат доста по флат. Тези среди, както и факта че са отворени, създават известно усещане за липса на ниски. Звучат по-скоро като мониторни тонколони. Особено добре звучи на тях джаз и поп музика, като човек има чувството, че певицата/певецът е застанал на 1-2 метра от тебе и ти пее на ухо. От друга страна твърдата музика не ми звучи толкова приятно (примерно Dream Theater), защото средите доста изпъкват - типичното неприятно усещане при първо слушане на такава музика на мониторни тонколони. Принципно тези слушалки искат прилично усилване. До момента съм ги слушал на Harmon/Kardon (HK 3380 или 3480, не запомних), моята Yamaha Natural Sound RX496 и на изхода за слушалки на пулта ми - Yamaha MG12/4. И в трите случая звучат доста подобно, тоест задоволително. От друга страна, като ги пусна на мп3 плейърчето ми (Sony Е005) и горкото увяхва (не че някога бих слушал мп3-ки с тези слушалки, но така от научен интерес пробвах) Това което най-много ми харесва е, че са страшно удобни и доста по-малко ме изморяват като слушам по-дълго време. От друга страна усещането за бас при K271 Studio е по-добро, но пък след половин час с тях на главата и ушите ми стават на мекици и почва да се лее пот. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Август 25, 2007 Share Отговорено Август 25, 2007 KRK RP-6 --> link Като се има в предвид, че това са ми първите монитори в момента съм направо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 4, 2007 Автор Share Отговорено Септември 4, 2007 Новата ми придобивка е EMU 0404 . Като се има в предвид , че това ми е първата по-сериозна звукова карта съм направо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fernandes Отговорено Септември 4, 2007 Share Отговорено Септември 4, 2007 Надцаквам колегата @anadem с новата ми придобивка KRK RP8 http://www.krksys.com/index2.php?cat=produ...;page=rokit_rp8 Иначе поздравления!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Септември 4, 2007 Share Отговорено Септември 4, 2007 Ее, щом ще се надцакваме.... ...да извадим тежката артилерия.. (dynaudio bm6a mkII сред първите 100 произведени) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 4, 2007 Автор Share Отговорено Септември 4, 2007 Гъзар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Септември 4, 2007 Share Отговорено Септември 4, 2007 Ее, щом ще се надцакваме.... ..да извадим тежката артилерия.. (dynaudio bm6a mkII сред първите 100 произведени) С Mk 1 тук. Чудесни малки колонки Останалият инвентар не виждам смисъл да го изброявам. Някой друг микрофон, предусилвател, пулт, аудио интерфейс и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Септември 4, 2007 Share Отговорено Септември 4, 2007 С Mk 1 тук. Чудесни малки колонки Останалият инвентар не виждам смисъл да го изброявам. Някой друг микрофон, предусилвател, пулт, аудио интерфейс и т.н. Хм, интересно.. някой ден, живот и здраве, трябва да ги А/Б тестваме... Ма не ги подценявай, чак малки не са (говорим за звук, не за размери).. средни да кажем, че по-натам започва големия клас. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Септември 4, 2007 Share Отговорено Септември 4, 2007 Мдам, абсолютно за размери говоря И все пак възпроизводството на ниските не е подходящо за всички стилове музика, пък и не би трябвало да го очакваме от такъв ууфер. А иначе Динаудио си е Динаудио, а точно този модел е изключително сполучлив. Когато аз ги придобивах МК 2 са били в план. Тогава прослушах масивно количество Генелеци, Ямахи и етц, каквото имаше в БГ, просто защото по спомени от това какво съм слушал навън преди няколко месеца не ми се щеше да взимам монитори, но Динаудио-то ми хареса и все още ми харесва най-много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Април 29, 2008 Share Отговорено Април 29, 2008 Бях забравил, че има такава тема и замалко да направя нова Да взема да я съживя с последната ми придобивка: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts