Get off Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Здравейте! Китарата ми е нова купена е от дигитал вилидж и като цяло съм доволен от нея. Единственият проблем е високото ниво на шум когато пуна струните или въобще не докосвам никоя от металните части. След като изпратих клипчета с шума от Диджитал вилидж ми отговориха че буксата на жака е запоена наобратно и от там идва целият проблем. Та въпросите ми са: 1.Възможно ли е това 2.Има ли някой от Варна, който се смята за достатъчно вещ и опитен да извърши необходимият ремонт(разбира се срещу заплащане) Очаквам всякакви компетентни мнения и благодаря предварително. Цитирай
Yves Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Е че жака има 2 крачета...колко трябва да са зле, за да ги запоят наобратно? Не съм сигурен, но ако са наобратно може би въобще няма да се чува нищо. Ако питаш мен с тоя лаф излизат от ситуация, просто електрониката е недоизпипана, ама не се тревожи, някой ще ти я оправи Цитирай
wait_and_bleed Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Има и букси с по 3 крачета и ня тях мисля,че е възможно да са запоени не както трябва. Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Буксата не е запоена на обратно. Ако беше запоена на обратно щеше да чуваш силен брум когато хванеш струните или нещо метално по нея което е хванато на маса. Този проблем е типичен при всички пасивни инструменти и зависи от много неща. Най-добре е да свикнеш с него. Евентуално брумът би се намалил с добро екраниране и преокабеляване. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 25, 2010 Отговорено Януари 25, 2010 Нормално е да шуми с пуснати струни,особено с драйв.Предния адаптер е сингъл и бръмчи по дефолт особено ако си близо до монитор и трябва да се въртиш за да го избегнеш. Цитирай
a_panov Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 (Редактирано) Аналогичен случай но с много малко ниво на шумовете! Благодаря ви за светите! Редактирано Януари 26, 2010 от a_panov Цитирай
Get off Отговорено Януари 26, 2010 Автор Отговорено Януари 26, 2010 (Редактирано) Нормално е да шуми с пуснати струни,особено с драйв.Предния адаптер е сингъл и бръмчи по дефолт особено ако си близо до монитор и трябва да се въртиш за да го избегнеш. С това съм наясно,но дори като изключа сингъла бръмчи. Освен това този модел има килсуич (ключ който би трябвало да изключва звука изцяло), но и при изключено положение бръмчи. Редактирано Януари 26, 2010 от Get off Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 Ами, ако я занесеш на лютиер е много верояно да оправи проблема. Ако и при докрай намалени потенциометри бръмчи, повече, отколкото като окъсиш кабела, проблем има. Цитирай
Recommended Posts