Kmaster Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 Хора кажете някоя друга репетиционна, в която да има инструменти (по-специално китари), та да не ми се налага да разнасям мойта. Мерси Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dreamer Отговорено Октомври 30, 2007 Share Отговорено Октомври 30, 2007 Хора кажете някоя друга репетиционна, в която да има инструменти (по-специално китари), та да не ми се налага да разнасям мойта. Мерси www.presidentstudio.hit.bg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
XuaNmING Отговорено Ноември 8, 2007 Share Отговорено Ноември 8, 2007 колеги да ви питам за репетиционна с кардан освен президент и репетиционната.. сри обаче съм нов някво ^^ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevenstring Отговорено Ноември 11, 2007 Share Отговорено Ноември 11, 2007 (Редактирано) Четейки тази тема и на фона на отзивите за други репетиционни, реших че е уместно да реабилитирам и направя малко заслужена реклама на тази на "Пиротска" 92, където свиря и си правим демо записите вече близо 3 години. За разлика от повечето себеподобни, тя не предлага собствени китарни кубета (макар че има бас кубе) и инструменти (освен барабаните, естествено). За сметка на това обаче озвучителната система е на ниво и има много добра чуваемост на цялостния звук за всички репетиращи, което в немалка степен се дължи на това, че и двамата Рамаданови се занимават професионално с озвучаване. Имат много як 16-канален пулт, с който звукът излиза много добре дори при директно включване на инструменти (аз си свиря там директно китара->процесор->пулт->система и резултатът е повече от задоволителен). Имат две стъпала, едното от които храни ниските честоти. Звукът влиза в три реда колони - отделни баси + средни и високи, което на пракитика дава пълноценно озвучаване като за малък концерт. Не на последно място, противно на това, което някой по-горе беше написал, репетиционната далеч не е спряла да се развива след първите 2 месеца от създаването си. През последните 6 месеца взеха второто стъпало за басите и един допълнителен сценичен монитор, който просто кърти! Преди известно време от немай къде бяхме отишли в една от другите репетиционни в района Ботев-Пиротска (няма да казвам коя) и оцених какво предимство е добрата озвучителна система и каква мъка е, когато я няма. Кубета за китарите - това само по себе си добре, обаче всеки чува само себе си! Барабанистът зачукан някъде в дъното с едни мизерни колонки на стойки, като за озвучаване на сватба ... Като гледам разни снимки и от други репетиционни, на доста места положението е подобно. Редактирано Ноември 12, 2007 от musicman Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Ноември 11, 2007 Share Отговорено Ноември 11, 2007 колеги да ви питам за репетиционна с кардан освен президент и репетиционната.. сри обаче съм нов някво ^^ Sub-Zero, близо до Опълченска е, но не знам телефона, sorry. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblast Отговорено Декември 2, 2007 Share Отговорено Декември 2, 2007 Подшушнете някоя друга репетиционна освен Президент... 6 лева на час са ми много засега, двама души искам да подрънкаме просто... инструмент и ефект си имам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st0rmblast Отговорено Декември 3, 2007 Share Отговорено Декември 3, 2007 Някаква репетиционна на Евлоги Георгиев до военната академия (зад някво даскало) ми казаха че има. И няква на пиротска (при Кацо или нещо от сорта). Имате ли повече информация за тия репетиционни? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mozart Отговорено Декември 6, 2007 Share Отговорено Декември 6, 2007 repeticionnata.com е с нов сайт, където могат да се видят всички нови неща които накупих напоследък Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vatamart Отговорено Декември 12, 2007 Share Отговорено Декември 12, 2007 Новата репетиционна "Къщата на рока" отвори врати в кв. Обеля, София. На 5 мин. пеша от последна спирка на метрото. http://bgmaps.com/map.asp?sid=15eafc1674ee...=15&aid=884 За контакти: 943-36-70 0895 14 30 36 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Декември 12, 2007 Share Отговорено Декември 12, 2007 Дай малко инфо какво има в репетиционната, ако може и снимки. Цени също няма да се разсърдя, ако напишеш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Драго Отговорено Декември 13, 2007 Share Отговорено Декември 13, 2007 (Редактирано) Ново студио за репетиция в София на бул. "Янко Сакъзов" № 17 ТУК (до кукления театър в парк "Заимов") тел. 0898 338 213 & 0885 397 143 Редактирано Декември 17, 2007 от musicman Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
johniebgood Отговорено Януари 9, 2008 Share Отговорено Януари 9, 2008 Някаква репетиционна на Евлоги Георгиев до военната академия (зад някво даскало) ми казаха че има.И няква на пиротска (при Кацо или нещо от сорта). Имате ли повече информация за тия репетиционни? Има линк за тази репетиционна,ходих,не можах да я намеря и от 2 дни звъня на телефона и оператора ми казва,че си е ограничил входящите повиквания......майтап!!!!!!!!!клик Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Caruso Отговорено Януари 10, 2008 Share Отговорено Януари 10, 2008 Някаква репетиционна на Евлоги Георгиев до военната академия (зад някво даскало) ми казаха че има.И няква на пиротска (при Кацо или нещо от сорта). Имате ли повече информация за тия репетиционни? Има линк за тази репетиционна,ходих,не можах да я намеря и от 2 дни звъня на телефона и оператора ми казва,че си е ограничил входящите повиквания......майтап!!!!!!!!!клик http://aleko-studio.hit.bg/ това е сайта на репетиционната Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Януари 10, 2008 Share Отговорено Януари 10, 2008 Обръщам внимание на репетиционните, които не рекламират в музикант.орг, че имат право на 1 обява! Моля спазвайте правилата! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mororor Отговорено Февруари 3, 2008 Share Отговорено Февруари 3, 2008 два пъти вече ми се прави неприятно впечатление в репетиционни ,че да речем си свирил час и нещо ,а те ти искат пари за два часа ... няма да назовавам кои са ,но и в двете втори път няма да стъпя Вместо да те зарибят да станеш редовен клиент те те отказват да ги наемаш втори път ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts