kiusha82 Публикувано Януари 13, 2010 Публикувано Януари 13, 2010 бектрака - http://www.4shared.com/file/195898416/5d6f...ry_for_you.html бектрака и аз - http://www.4shared.com/file/195899314/e926448/han_solo.html Малко се позабрави този раздел ,ще се радвам и на други опити. Цитирай
Heartman Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Ето една импровизацийка по темата Timmons Jam.mp3 Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 13, 2010 Автор Отговорено Януари 13, 2010 Браво, страшно е станало! Поздравления! Цитирай
arebegai Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 @Kiusha82 Много хубаво парче си избрал!Анди Тимънс ми е сред любимците.Поставил си силно начало! @Heartman Още по-силно продължение!И то импровизирано,без подготовка. Все пак оставам само слушател.Далеч съм от възможността да свиря седем минути без да полетят предмети към мен. Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 13, 2010 Автор Отговорено Януари 13, 2010 Благодаря! Ако си сам пробвай да го извириш Цитирай
Heartman Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Благодаря за добрите отзиви! Наистина без подготовка го записах набързо.Даже не съм слушал оригиналното парче.Имам някои неща на Тимънс,но не знам дали имам това парче.Импровизирал съм главно пентатоники и разни хватки в ре.Иначе Анди Тимънс е разкошен китарист с много яка техника и фразообразуване.Има едно видео където свири с Вай и Пол Гилбърт,90 години Ибанец, там направо ги скъса и двамата,а пък Вай скъса струна от маймунджалъци Много забавно и поучително видео Всъщност там го свири това парче със Саймън Филипс на барабаните. Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 13, 2010 Автор Отговорено Януари 13, 2010 Между другото и аз като теб го записах ей така на прима виста,без да съм го слушал никога. Аз пък нямам нищо на Тимънс,никога не съм го слушал!Бектрака ми го даде едно приятелче по скайпа. Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 18, 2010 Отговорено Януари 18, 2010 И аз като вас.Не съм чувал парчето, нито Анди Тимънс.Ето го и единствения трак, който драснах.Има си и грешки, ама на първо свирене е така. Visit My Website Иначе бектрака си остава за домашно ползване. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2010 Отговорено Януари 21, 2010 Heartman, разцепи направо!!! Който не е слушал Анди нищо не е слушал! Бегом да се ограмотите, мушмороци такива!!! Цитирай
tocata Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 (Редактирано) Да, нее лошо-първо да се знае парчето пък тогава да се правят кавъри. Анди е гениален китарист и могат да се научат доста неща от него. Анди свири от сърце и душа за разлика от вай-сатрианщините заучени пинизи... Редактирано Януари 22, 2010 от tocata Цитирай
zwero Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 Поздравления за джема и колегите забили в него. Ето го и моето включване. http://www.4shared.com/file/203980542/502d...ons_jam-01.html Има забележки, но толкова си мога. Специални поздрави и на Кольо... Цитирай
kiusha82 Отговорено Януари 22, 2010 Автор Отговорено Януари 22, 2010 (Редактирано) Браво на всички,много добре сте се справили. Темата е в Джем,а не в Кавъри. Важното е да се свири! Между другото,кой е Кольо? Редактирано Януари 22, 2010 от kiusha82 Цитирай
zwero Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 ^ Записвах с китара, която си взех от kolio_k . Трябваше да уточня в предния пост. . Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 22, 2010 Отговорено Януари 22, 2010 (Редактирано) Да, нее лошо-първо да се знае парчето пък тогава да се правят кавъри.Анди е гениален китарист и могат да се научат доста неща от него. Анди свири от сърце и душа за разлика от вай-сатрианщините заучени пинизи... Така, ясно е че тра'а да се знае за к'во стаа дума(ама не пречи, все пак си е някакъв бектрак, в раздел джем). Мушмороците си знаем, винаги има какво да прослушаме и да се обогатим(музикално и не само). И специално за tocata, не само Анди свири от сърце и душа, и ние го правим(доколкото можем).За Вай и Сатриани незнам. Едит:БИРААААААА(обяснява целия пост). Редактирано Януари 22, 2010 от SviStyle Цитирай
Tozi Отговорено Януари 23, 2010 Отговорено Януари 23, 2010 Айде готово - джемнах и аз. Аийде да видим дали ще познаете кои са ми инфлуенциите (the influence). Jam AT Цитирай
Recommended Posts