Zero Tolerance Публикувано Януари 9, 2010 Публикувано Януари 9, 2010 Част само от парчето е..Ако има рапъри да ми помогнат за другото ... http://www.4shared.com/file/192651827/4f0a...t__Final__.html Малко разнообразие във форумния стил ... Enjoy! Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Януари 9, 2010 Автор Отговорено Януари 9, 2010 Ъъ изтече времето за редакция а го пуснах набързо... Не обръщайте внимание на жалките опити за рапиране , просто без тях звучи празно Цитирай
lizardman Отговорено Януари 10, 2010 Отговорено Януари 10, 2010 Не е зле, бре. Малко повече самочувствие и си 6. Много плахичко ги пейкаш. Остави си гласа да се чуе. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Януари 13, 2010 Отговорено Януари 13, 2010 Честно казано LP никак не ме кефят, но точно тази песен съм я слушал малко навремето. Няма ли да е по-добре да се подереш малко на припева? Поздравления за мастъринга... Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 Я, нещо различно. Като бивш фанатика на тема Linkin... мога да ти кажа, че е добре, но не толкова. Да, колкото и да хулят Честър и Майк, те си имат доста специфични гласове, особено на Майк, на който рапа не е баш както на рапърите. С много тренировки ще стане, но сега съм повече скептеичен. Въпреки това ти казвам браво, че пускаш пържола на кучетата. Цитирай
The_Final_Cut Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 aaaa вече и LP ли слушаш?? ай пак да свирим заедно!!! good cover btw Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Ааа човек, а може ли няколко заявчици да направиш нЕкой кавър (може и китарен, те са си лесни повечето неща): A Place for my Head (любимата ми песен) Little things give you away Given up Somewhere I belong Faint Това са им сред най-добрите песни. Дерзай! Цитирай
Janick_Gers Отговорено Януари 27, 2010 Отговорено Януари 27, 2010 Хора, не знам..... Мен ме кефи Тая песен на Линкин Парк според мен е най-яката им и човека много добре се е справил Цитирай
Recommended Posts