Elly Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 искам искам и аз да кажа! страхотно е, човече, печелиш още двама фена в първите 30 секунди от първата песен!!! а в момента слушам и третата - аааааааааа направо се разбивам - и трите неща ме трогнаха много, а понеже изчетох и всички мнения дотук, искам просто да се присъединя, за да не повтарям! ще се слушат n на брой пъти тези неща... виждам аз... Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Аз не съм доволен! Много станахте добрите музиканти... Не ни скапвайте аматьорския форум, мамка ви... Зашев, кво да кажа... Хубаво, че тая глава я ползваш освен за шапки и за разни други неща. Ама тя музиката ти май и през сърдечния тракт минава. Добре я пипаш китарата... Мъка - страна на таланти, дето кучета ги яли; аре у БИАД, там няма мъка, само пот, прашки и Дарвин на обратен каданс. Дано я пуснеш музиката на дискове. Не се отказвай, ще е отстъпление пред шикозните кичове и пред дарбата, човеко. Айде със здраве. Цитирай
CyberGene Отговорено Януари 13, 2006 Отговорено Януари 13, 2006 Евала!!! Нищо друго не мога да кажа... Цитирай
Burton Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Красота! Към тази музика не можеш да останеш безразличен... Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 УНИКАЛНО. Не слушам такава музика, но това определо си заслужава вниманието. Браво и се опитай да ги издадеш такива творби не са за свирене в гаража... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 страхотна музика... супер яко.... Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Момчееее, велик си, отдавна го прозрях Ае ега стане по-скоро жегата, да ни свириш оупън еър пак Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 Момчееее, велик си, отдавна го прозрях Ае ега стане по-скоро жегата, да ни свириш оупън еър пак Явно имаш продуцентски нюх Кат се стопли ше забием Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 (Редактирано) Уха Може и да не слушам такава музика и да не отбирам много от китара и т.н., но е елементарно и лесно да се чуе от всеки, че произведенията ти са просто красиви и страхотни, да оставим, че са професионални на страна Жалко, че не можеш да си намериш продуцент - Е това и куца особено силно на нашата държавица Не се отказвай, трябва да видим албум Редактирано Февруари 6, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
DJ Alex Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 Отдавна ти го казах, но използвам да го заявя пред всички с една дума: ПРЕКРАСНО Цитирай
Zlatanov Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 върха мн обичам такива лирични неща евала ... продължавай да твориш Цитирай
вибрация Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 лелии супер як китарист много добро свирене ибобса, бравооо Цитирай
mengel Отговорено Март 25, 2006 Отговорено Март 25, 2006 Жестоко човече !!! Станах фен и аз! Много добре измислено, изсвирено и записано и на първо място прекрасно за слушане!... Ако ти дотрябват някой ден ударни свиркай! УСПЕХ! Цитирай
Recommended Posts