Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Информацията е извадена от сайта и е 100% вярна http://www.bcrich.com/v_jr_nj_dlx.asp# доколкото знам това е сравнително нов модел. Сега има от 2010 сащата само че с нормална глава ключовете нагоре. :punk_guitar:

Отговорено

Хм, аз мислех, че NJ и NT идват от neck-joint и neck-through, понеже всички NJ, които съм виждал са болт-он...

A честита да ти е, доста сериозно животно :punk_guitar:

Отговорено

Nato е вид махагон, а NJ всъщност значи Nagoya, Japan, където първоначално са се произвеждали тези модели (в последствие - в Корея). A NT наистина значи neck-trough.

• 3 weeks later...
Отговорено

Ае коУеги...

С риск да офтопик-на малко искам да ви попитам вие как се справяте с въпроса за пренасяне на "бебчето"ви? Смисъл Като си купувах китарата не мислех, че ще е толкова сложно, ама като се поразтърсих се оказа мноого трудно. В стандартен куфар за китара не влиза. В стандартен калъф за китара не влиза. В момента имам 2 алтернативи - някакъв калъф специално за бц рич, който предполагам познавате (с логото и името на бц рич отпреде и цип за регулиране дължината му) и куфар за бас, който ще трябва да поизрежа отвътре. Лично съм по-навит на куфара, тъй като това, което ще трябва да резна е малко от гумата вътре на ширина и да изрежа една от преградите в центъра покраи леглото където ляга грифа.

Та вие как го решихте този въпрос ?

Отговорено

Coffin case имат серии, които побират Warlock. С Beast обаче работата е още по-кофти и просто не я изкарвам от вкъщи, а си разнасям LP-то :)

Отговорено

Мен ми дойде "bundle" :) с куфар, в който си имах разни дунапренчета, за омекотяване на определени места. Размера мисля е като на куфар за бас.

Тъпото е че е много неудобна история ако си без кола, какъвто е моя случай. Тежи, голямо е и ти искат второ билетче за него, возещите се в транспорта откровено те мразят... Ей такива работи. Аз бих препоръчал калъф като за акустичен бас и отдолу да сложиш разни дунапренчета, които да ги подшиеш с кожа отгоре, за да не се накъсат, тъй като рогата са доста неприятни за калъфа - от опит се къса.

• 7 months later...
Отговорено (Редактирано)

Аз от по-старите си мечтая за бял Мокингбърд....и Night Train :cheers2:

Редактирано от Yves
Отговорено
Явно е въпрос на вкус. На мен например ама хич не ми харесват. Адски грозни ми се струват. :)

мда, явно е така, защото пък на мен всички останали бс ричове(като изключим ironbird) ми се струват грозни.