Evtim Djerekarov Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 Значи следващате среща е на 3-ти Февруари, Петък. Кои ще сме? Цитирай
Anakon Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 (Редактирано) Този път и аз съм там! (...ако нямам изпит в събота де ) Редактирано Януари 21, 2006 от Anakon Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 И аз ще съм там. Ако съм жив де :green: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Къде без гаргата?! Идвам! :twisted: Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 23, 2006 Автор Отговорено Януари 23, 2006 Арьеееее,циганиииии,юрииииии!!! Цитирай
Kelly Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 може и аз да дойда....напоследък много не се мяркам във форума,че нямам време,ама форумната среща сигурно ще я уважа Цитирай
Mecho Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Привет, и аз искам да дойда, но не знам къде е мястото на срещата Та въпросчето ми е: Къде ще е срещата и в колко часа? Поздрави, Мечо :hello: Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Следи форума - има цели две места, на които публикувам официалните дати с часа и мястото на срещата Цитирай
One_Voice Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 иии зашо не сьм от София :wall: Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 И аз май ще дойда(то май ми стана навик)!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 27, 2006 Автор Отговорено Януари 27, 2006 3-ти наближава,внимавайте! :twisted: Миналия път се събрахме 15-ина души,сега се надявам на повече! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 (Редактирано) Следи форума - има цели две места, на които публикувам официалните дати с часа и мястото на срещата Този път да разчитаме ли на официално обявяване? __________________________________________________________ Та само толкова ли ще сме?!!! Редактирано Януари 28, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 1, 2006 Автор Отговорено Февруари 1, 2006 И какво стана сега : " Много баби-хилаво бебе!" ? Все пак аз в петък ще се занеса на позиция у "форумното кръчме",пък ако ще и сам да си пия... Цитирай
Anakon Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 Хайде казвайте час за петъка....в колко да сме там? Непросветените като мен не го знаем къде точно е форумното кръчме щото още не сме идвали (за което горещо се разкайвам) но дори и да не дадете кратък инструктаж все ще се оправим някак Та кажете часа на срещата А ако някой пусне в тая тема и едно О.Ц.У. относно местоположението на кръчмата (ОЦУ = Особено Ценни Указания) нема да се обидим, че не ми се търси по старите теми къде имаше обяснение за точното място на кръчмето Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 абе как ги избирате тия дни бе деба....за вас сесии,концерти,работа нема ли бе??хаймани....музиканти(ебаси обидата) Цитирай
Recommended Posts