Mephistofel Отговорено Юни 7, 2010 Автор Отговорено Юни 7, 2010 И отново - време е за сбирка! 11-ти юни, петък, 19:00ч. Мястото е "Спорко". Елате ми повече!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 11, 2010 Автор Отговорено Юни 11, 2010 Хайде, последно повикване и довечера - на позиция!!! Цитирай
zombie Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 А реално не трябва ли утре да има форумна среща? Или е отложена за другия петък? Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Съдейки по това, че групата в която свири Рафо ще забиват във Фенс с Екстазия днес, мисля че форумната среща се пренася там. Става дума за малкия Фенс. Уви, няма да мога да мина поради много причини. Цитирай
ПРОФЕСОРА Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Съдейки по това, че групата в която свири Рафо ще забиват във Фенс с Екстазия днес, мисля че форумната среща се пренася там. Става дума за малкия Фенс. Уви, няма да мога да мина поради много причини. А къде се намира малкия Фенс? Цитирай
musicman Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Ихаа това за форумната среща когато свирим е мноо яко. Обаче истината е че тази седмица няма да има среща. Може за другата да измислим нещо. Да се оправи времето, че с тея дъждове... Цитирай
zombie Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Айде като измислите нещо и е преди 20-ти юли (докато съм в София) - драскайте 1 ред Цитирай
ПРОФЕСОРА Отговорено Юли 2, 2010 Отговорено Юли 2, 2010 Ихаа това за форумната среща когато свирим е мноо яко. Обаче истината е че тази седмица няма да има среща. Може за другата да измислим нещо. Да се оправи времето, че с тея дъждове... Идеята за форумна среща на място където може да се свири никак не е лоша. Няма нищо по-хубаво от спонтанните джамсешъни. Трябва сериозно да помислим по въпроса и да си потърсим удобно местенце. Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Таман се бях възгещисал, 4е не съм идвал отдавна Цитирай
MDFk Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 ^Мисля че правилната чуждица за мерака на Роко е "назландисал" Споко бре, петък иде. Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 5, 2010 Автор Отговорено Юли 5, 2010 Най-вероятно ще е следващата седмица. Тази и Рафо, и аз нямаме възможност, за съжаление. Цитирай
presly Отговорено Юли 16, 2010 Отговорено Юли 16, 2010 Вече е петък "следващата седмица".... Довечера??? Пак там??? Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 16, 2010 Отговорено Юли 16, 2010 Форумната среща този месец няма да има за съжаление. Твърде много натрупани ангажименти имаше ръководството, за да се заеме с организацията й. Един празен месец без сбор няма да навреди. Точно ще ни е по-забавно другия месец. Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 26, 2010 Автор Отговорено Август 26, 2010 След като пропуснахме 2 месеца, очаквам ви на поредна форумна сбирка на маса! Имаме да наваксваме! 3-ти септември, петък, 19:00ч. Мястото е "Спорко". Елате ми повече!!! Цитирай
Recommended Posts