Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

малиии ... аз се напих като талпа ... следващият път обаче верно ще съм пас ... ехехехе

уж минах за по бира и се прибрах гипсиран към 2, че и колата ми е пред споркото .. ехехехе

Отговорено

То беше достатъчно човек да ти види усмихнатата муцка, за да схване какви ти бяха пъклените планове :slap: Много ми беше драго, че се видяхме с тайфата и беше една силна сбирка на басисти :yes: Следващият път, моля, китаристите да си водят по някого, за да намерим баланс :music336:

Отговорено

Кхм, кхм! Пиянка е на форума малкия админ :godbless: Ако трябва да съм искрен максимално, теб те няма на нито една снимка, а се снима, гад ньедна. Я се покажи, бре еркек, да те видим къф си съфнал! :girl_cray2:

Отговорено

^Мен също :-)

:)

За Антонио не вервам - той работи само на студен чай ...и засукани еталианки.

Отговорено
А, дали може малко разясняване по снимковия материал...ако може... :)

ама разбира се, на масата има Старопрамен, Туборг, Стела, имаше фенове на коли лайт .. мисля се вижда всичко достатъчно ясно ... ааа и мешани салатки разни както и пържени картофи летяха наляво надясно

надявам се съм бил полезен .. следващият път заповядай и ти!

Отговорено

Ей, направо, не вЕрвам!!!

Пак пропуснах сбирката! ;)

Радвам се, че сте си изкарали яко! Това е най-важното :punk_guitar:

Другия път се надявам да ви join-на :)

• 4 weeks later...
Отговорено

Измина един месец и пак дойде време да се гледаме лице в маса. :)

Форумна сбирка - 8-ми май, петък, 19:00ч.

Мястото е "Спорко".

sporko_map.jpg

Ще ми е приятно да пийнем и полафим! :)

Отговорено

Кхм, въпреки обещанията които дадох на последния форумен концерт май ще съм зает на осми вечерта. Ще има ли някой в кръчмето между 7 и 7 и 30ч. да пием по една бира преди да се изнеса????

Отговорено
Кхм, въпреки обещанията които дадох на последния форумен концерт май ще съм зает на осми вечерта. Ще има ли някой в кръчмето между 7 и 7 и 30ч. да пием по една бира преди да се изнеса????

Ееееееееееееееееее,

това е просто некоментируемо?!?!?

Освиркан си.

Отговорено

... хммм аз пък заминавам за уикенда ... иначе пак щях да съм от последните дето затварят кръчмата .. ехехех .... нооо може и да намина, но е още по-вероятно да не го сторя.

хайде весело ако все пак не намина

Алекс