vhcs Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 малиии ... аз се напих като талпа ... следващият път обаче верно ще съм пас ... ехехехе уж минах за по бира и се прибрах гипсиран към 2, че и колата ми е пред споркото .. ехехехе Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 То беше достатъчно човек да ти види усмихнатата муцка, за да схване какви ти бяха пъклените планове Много ми беше драго, че се видяхме с тайфата и беше една силна сбирка на басисти Следващият път, моля, китаристите да си водят по някого, за да намерим баланс Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Кхм, кхм! Пиянка е на форума малкия админ Ако трябва да съм искрен максимално, теб те няма на нито една снимка, а се снима, гад ньедна. Я се покажи, бре еркек, да те видим къф си съфнал! Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 5, 2009 Автор Отговорено Април 5, 2009 Объркал си се нещо - мен ме няма никъде на тези снимки. Цитирай
synchu Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 ^Мен също :-) За Антонио не вервам - той работи само на студен чай ...и засукани еталианки. Цитирай
Orion Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 А, дали може малко разясняване по снимковия материал...ако може... Цитирай
vhcs Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 А, дали може малко разясняване по снимковия материал...ако може... ама разбира се, на масата има Старопрамен, Туборг, Стела, имаше фенове на коли лайт .. мисля се вижда всичко достатъчно ясно ... ааа и мешани салатки разни както и пържени картофи летяха наляво надясно надявам се съм бил полезен .. следващият път заповядай и ти! Цитирай
Crimson Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Ей, направо, не вЕрвам!!! Пак пропуснах сбирката! Радвам се, че сте си изкарали яко! Това е най-важното Другия път се надявам да ви join-на Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 4, 2009 Автор Отговорено Май 4, 2009 Измина един месец и пак дойде време да се гледаме лице в маса. Форумна сбирка - 8-ми май, петък, 19:00ч. Мястото е "Спорко". Ще ми е приятно да пийнем и полафим! Цитирай
разбойник Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Кхм, въпреки обещанията които дадох на последния форумен концерт май ще съм зает на осми вечерта. Ще има ли някой в кръчмето между 7 и 7 и 30ч. да пием по една бира преди да се изнеса???? Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 6, 2009 Автор Отговорено Май 6, 2009 Мисля да има. Ама и ти си издънка. Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 Кхм, въпреки обещанията които дадох на последния форумен концерт май ще съм зает на осми вечерта. Ще има ли някой в кръчмето между 7 и 7 и 30ч. да пием по една бира преди да се изнеса???? Ееееееееееееееееее, това е просто некоментируемо?!?!? Освиркан си. Цитирай
vhcs Отговорено Май 7, 2009 Отговорено Май 7, 2009 ... хммм аз пък заминавам за уикенда ... иначе пак щях да съм от последните дето затварят кръчмата .. ехехех .... нооо може и да намина, но е още по-вероятно да не го сторя. хайде весело ако все пак не намина Алекс Цитирай
Recommended Posts