vhcs Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 На 5 януари,петък,ще се проведе поредната форумна среща то това е утре ама аз няма да мога щото не съм в Софето. Я драскайте по един нюзлетър или ЛС като има срещи за да знаят всички а не да дебнем тука в засада ще ми е интересно да се запозная с останалите дето се събираме тука. вече имах честа да се счепкам с тоя и ония - а дано се видим и на живо .. хехе Поздрави Цитирай
fluti Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Срещите са всеки първи петък на месеца по принцип. Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 8, 2007 Автор Отговорено Януари 8, 2007 Я драскайте по един нюзлетър или ЛС като има срещи за да знаят всички а не да дебнем тука в засада Има специална тема в раздел "Говорилня",където се обява предварително всяка форумна сбирка.Иначе fluti го каза - по принцип е всеки първи петък от месеца. Та така,този път не бяхме особено много,но пък са сметка на това качествени. След месец пак. Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 31, 2007 Автор Отговорено Януари 31, 2007 На 2-ри февруари,петък,ще се проведе поредната форумна сбирка.Начален час 18:30-19:00;няма промяна по отношение на местопрестъплението.Заповядайте! И никой да не си тръгва трезвен! П.П. Съвпадението на дати е абсолютно случайно! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 23, 2007 Автор Отговорено Февруари 23, 2007 След кратък антракт (в продължение на месец ) е време за следващото действие - 2-ри март,петък,начален час - 18:30 - 19:00.Промени по отношение на место/престъплението/положението не се предвиждат. See ya' ! Цитирай
Katsko Отговорено Март 2, 2007 Отговорено Март 2, 2007 остават 4 часа докато отида на работа, ае поздрави на всички които познавам Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 31, 2007 Автор Отговорено Март 31, 2007 Изтече и този месец,та е време да се повидим да си попийнем,та: 6-ти април,петък,начален час 18:30 - 19:00. Чувствайте се поканени. Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 28, 2007 Автор Отговорено Април 28, 2007 Следващ етап на военните действия - 4-ти май,петък,начален час - 18:30-19:00,промени по отношение на т.нар. плацдарм не се предвиждат. Заповядайте да си пийнем и побъбрим - на който каквото му се пие и за каквото му се дърдори! П.П. Ако има нещо неясно - драскайте едно ЛС. Цитирай
Anakon Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 (Редактирано) Их мали.... Нещо се позагубих напоследък, ама мисля да вляза пак у правия път и да зема да намина на форумната среща. Иначе колегата с качулката от по-горния пост ще вземе да ме обяви за гаден дезертьорин Редактирано Април 28, 2007 от Anakon Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 28, 2007 Автор Отговорено Април 28, 2007 ^ Ахам,и ще те разстреляме като такъв за общ пример и назидание! Цитирай
Katsko Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 тц, сорим, ама тва вече е конспирация ..Цвете за Гошо, жен парк, по същото време Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 (Редактирано) Аз ще дойда този път ! Да де, ти и аз.... Като в стара песен от Златния Орфей. Ами аз исках едни форумни хора със определени заслуги пред Народа, Партията и Родината да се почерпим, обаче много отсъствия, мноо нещо. И тъй като освен това ходя на работа и имам такива едни работни ангажименти, явно и да дода, ще бъде късно, а пък при масовата миграция идеята ми за сбирка се провали... Ще се черпим индивидуално, явно не утре, а който дошъл - дошъл. Рафо... Редактирано Май 31, 2007 от sa6tiat Цитирай
Recommended Posts