tocata Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 аидеееееееееееееееееееееее и иазе сам за,,,,,,, Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Аз също съм ЗА! Най-малкото, щото поне трима съфорумци ми дължат пари , надявам се няма да се покрият и ще дойдат да се повеселим за тяхна сметка! Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Навремето се събирахме на всеки 2-3 седмици, но почнахме да оредяваме като 40-годишна мъжка косица, та... Сега срещите са по-редки и то благодарение на (не)присъстващите. Нямам против пак да ги подновим - място си имаме, вече го знаят хората, обаче... Ако пак ш'се изнизват повечето като пръ*ня из гащи... Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 (Редактирано) Навремето се събирахме на всеки 2-3 седмици, но почнахме да оредяваме като 40-годишна мъжка косица, та... Сега срещите са по-редки и то благодарение на (не)присъстващите. Нямам против пак да ги подновим - място си имаме, вече го знаят хората, обаче... Ако пак ш'се изнизват повечето като пръ*ня из гащи... Еееехххх, добрата "стара" Снежанка!!!! :inlove: :inlove: :inlove: Редактирано Януари 6, 2006 от DeathZone Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Бройте ме и мене. Веднъж месечно ще е супер. Цитирай
pacman Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Старото място е много подходящо imho А и е йофтинко... А и дават да се разместват масите... :green: Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 6, 2006 Автор Отговорено Януари 6, 2006 Да бъде! Само да уточним и дата ? И после - сранЬееееее!!! Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Мефистофеле и аз съм за нашето си кръчме на Кръста. Само трябва да се уточним един или два пъти месечно и кои дни. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Ами ясно е, че всички сме ЗА, така че давайте да избираме дата и честота. Аз предлагам да е всяка последна събота на месеца или нещо от сорта. Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Винаги сме се събирали в петък, защото се оказа по-удобно за повечето(съботата предполага посещение на роднини в прованса и е*ане, та не ни устройва) - ако сте сериозни - можем да сложим твърда среща всеки първи петък на месеца, а другата такава вече е по съвместителство - нека видим на месечните колко човека ще идваме и да преценим тогава Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 7, 2006 Автор Отговорено Януари 7, 2006 Чудесно,но да направим изключение за този месец,че вече го изтървахме деня! P.S. Може и да обсъдим вариант за уекинка промяна на датата с цел позициониране около малко след заплата или авансче,та да може да си се свиним качествено! :twisted: Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Ами да го направим следващия петък? 13.01? Ок? Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 Чудесно,дайте да се наквасим форумно на връх Петък 13-ти!!! Аз съм навит и ще дойда,но нека някой форумец с по-голям стаж да разясни как седи ситуацията с форумното кръчме - дали е необходима някаква резервация и т.н.Има пет дни до тогава,дайте да се сбереме да се сдереме! Иначе хипотетично погледнато - 13.01,19:00ч,в кръчмето на бул. "Черни връх" ? Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 (Редактирано) Иначе хипотетично погледнато - 13.01,19:00ч,в кръчмето на бул. "Черни връх" ? Охо! Вече имаме и дата! Аз съм ЗА! Редактирано Януари 9, 2006 от Свирациус до Побъркациус Цитирай
Recommended Posts