FFFDF Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 Дееееееее*еееба ( ) и тая ще я пропусна Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Охаааа! Станах с едно предчувствие днес, че вечерта няма да е никак скучна. Както ми е и почивен ден, направо мий е супер! Там съм! Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Срещата стана много добра! Сбрахме се бая народ и беше весело. А дано следващата да е същата и да става все по-шумно на сбирките ни. Цитирай
Anakon Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Силно... :емотикона на зелено човече с махмурлук: Цитирай
zombie Отговорено Май 20, 2010 Отговорено Май 20, 2010 Хай, хай! Само да уведомя ( не че на някого му пука ) че след 20 юни идвам за 1 месец към София, така че, ще се радвам да се видим на някоя друга среща )) Е, надявам се, че това, че няма да ми достигат няколко месеца до 18-тата годишнина няма да е проблем Цитирай
vhcs Отговорено Май 20, 2010 Отговорено Май 20, 2010 Е, надявам се, че това, че няма да ми достигат няколко месеца до 18-тата годишнина няма да е проблем Естесветно че ще е проблем за тебе, като най малък ще трябва да носиш бирите Цитирай
DILETANT Отговорено Май 20, 2010 Отговорено Май 20, 2010 ^ Няма да е кавалерско една чаровна госпожица да ни носи бирите! Цитирай
synchu Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 Перке? Който може да пие (легално) - пие, койт' не може (легално) - носи Перфектно намислено - не намирам слабост в желязната логика. Аз персонално съм много доволен от последната сбирка, макар че зверски ми се спеше. Но се сдобих с албум на Уортайм, след известен праведен натиск, за който съм в крайна сметка твърде благодарен Цитирай
zombie Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 Бре, намерихте ми функция вече Като кажете, 1-2 бирки ще ви донесем, айде, няма да се обезбирявате я... п.с. и да, женско съм Цитирай
Icarus Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 ^Няма се плашиш, който носи бирата винаги е на почит Тъй се свиква да разнасяш озвучителна техника Цитирай
Anakon Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 Аз ли се бъркам или наближава първият петък за месеца (вдругиден)? Мистър Антонио защо мълчи? Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 3, 2010 Автор Отговорено Юни 3, 2010 Мистър Антонио мълчи, 'щот се е увъртял в една сесия. За утре се оказа, че нито аз, нито Рафо, сме на линия, та се разбрахме да остане за другата седмица. Цитирай
FFFDF Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Защо не си направим градинка парти... Да си посвирим в някой хубав парк... Един ще вземе китара, друг пиано... трети контрабас сакс Добре де, идеята за такова събиране май е абсурдна, но се пак всички сме го правили Цитирай
Recommended Posts