musicman Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 аз не моа да разбера Рафо ти мразиш ли ме или кво....ВСЯКА форумна среща почти е в ден в който свирим с групата, направо вече те подозирам в неква асимпатия :twisted: :green: мразя те ами ... ако искаш да знаеш преди да организирам среща питам Киро, кога имаш работа и неможеш да дойдеш и тогава я слагам Е понякога се налага да поканя Кълчършок да дойдат за те възпрепятствам ама това се случва рядко Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 ...или в събота, за да можем провинциалистите, които ще се шокираме културно да се шокираме и форумно? Цитирай
musicman Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Трябва да се отрганизира коледен концерт и няма за кога да се отлага. Ако искате може и другия петък да се видим, но този да дойдат хората, които искат да помагат с организация и такива неща. Цитирай
DILETANT Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Ще се събираме ли в петък ?Я дайте да се преброим И аз и аз.. Цитирай
assoass Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Трябва да се отрганизира коледен концерт и няма за кога да се отлага. Ако искате може и другия петък да се видим, но този да дойдат хората, които искат да помагат с организация и такива неща. Абре, не че се заждам, ама аз искам да помогна с организацията...ама няма да мога да дойда говоря сериозно!!! Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Трябва да се отрганизира коледен концерт и няма за кога да се отлага. Ако искате може и другия петък да се видим, но този да дойдат хората, които искат да помагат с организация и такива неща. Всъщност идеята за "събота, събота вечеееееееер" не толкова лоша. язе съм свободен секак. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 Трябва да се отрганизира коледен концерт и няма за кога да се отлага. Ако искате може и другия петък да се видим, но този да дойдат хората, които искат да помагат с организация и такива неща. Абре, не че се заждам, ама аз искам да помогна с организацията...ама няма да мога да дойда говоря сериозно!!! Теб аз ще те представлявам Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 1, 2006 Отговорено Декември 1, 2006 Айде, който е желаещ да помага, консултира, подбутва идеята за коледен благотоврителен джем, да дойде. До довечера, психари. Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Айде, който е желаещ да помага, консултира, подбутва идеята за коледен благотоврителен джем, да дойде. еееееей, здравейте, бре аз съм "ЗА" за коледен джем, вече имам и нет, тъй че ше съм в крак със СЪбитията и ше мога да помагам сори, че не дойдох в петък, ама имах проблеми с нашите ииии... нямаше , но ся ше наваксвам айде :green: Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=17553 Тука, моме. Цитирай
bombjack Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Аз само да попитам може ли и аз някой път да дойда на тази среща ако не може няма да идвам де Цитирай
Mephistofel Отговорено Декември 23, 2006 Автор Отговорено Декември 23, 2006 Никой не сме върнали до този момент и ти няма да си сефтето,можеш да си сигурен! Ела на следващата сбирка в началото на януари и ще си кажем наздраве по басистски! Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 ми басите ше ги носим ли, колеги? :guitar: Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 1, 2007 Автор Отговорено Януари 1, 2007 На 5 януари,петък,ще се проведе поредната форумна среща - очакваме оцелелите от празниците,само за да ги донапием. Мястото е същото от сто години,начален час - 18:30-19:00. П.П. Ако някой все пак има колебания по отношение на местопрестъплението/местоположението - нека да попита. Цитирай
TheDreamGirl Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 На 5 януари,петък... ееееее, не :wow: на 5-ти големият ни оркестър (на НМУ)ше има концерт в НДК и аз ше ходя да ги слушам ба**и, от два месеца не съм ви виждала е, май ми било писано чак февруари да ви видя... Цитирай
Recommended Posts