Evtim Djerekarov Отговорено Август 1, 2006 Share Отговорено Август 1, 2006 Ами не е ли по-добре първо на 4-ти да се видим? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 1, 2006 Share Отговорено Август 1, 2006 И аз така викам - лято е де, ше дойдем 2 пъти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Август 1, 2006 Share Отговорено Август 1, 2006 Ами то не пречи който има желание и време да мине и на четвърти, и на единадесети. Аз лично на четвърти със сигурност съм там някъде около двадесет часа, тъй като имам среща с други образи, така че няма опастност ако някой от вас дойде да е сам. А на 11.08 съм на форумна среща за да си взема тениска Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Август 1, 2006 Share Отговорено Август 1, 2006 Ами ако искате да го направим и на двете дати. Само, че аз на 4-ти немога да присъствам понеже ще ходя на море за малко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 1, 2006 Share Отговорено Август 1, 2006 Дай Боже 'секиму. Ми 'айде тогава. Аз понеже бях по горите доста време и ми е дерт... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Август 1, 2006 Share Отговорено Август 1, 2006 Добре, значи" Този месец ще се радваме на цели 2 форумни срещи на 4.08, и на 11.08, от 6:30-7:00 часа, на добре известното място! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Август 4, 2006 Share Отговорено Август 4, 2006 Браво за посещаемоста на сбирката! Днес ви чаках до 8:45, и (май) никой не е дошъл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Август 5, 2006 Share Отговорено Август 5, 2006 Ш' ма извинаваш, ама като не си чел стартелно - Форумната среща се отлага за другата седмица,отново в петък, с оглед на това,че тогава ще са налице поръчаните "форумни" тениски и желаещите ще могат да си ги получат. Това е цитат от Мефистофел, в другата тема за срещите в Говорилнята - става дума точно за срещата на 4ти. Доразгледай. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Август 5, 2006 Share Отговорено Август 5, 2006 Браво за посещаемоста на сбирката! Днес ви чаках до 8:45, и (май) никой не е дошъл. Сложна работа са тия срещи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Август 5, 2006 Share Отговорено Август 5, 2006 E уж имаше навитаци и за вчера ама.... Даже някои от тях със сигурност щяха да идват. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 5, 2006 Share Отговорено Август 5, 2006 баси в 21 излязох от работа послу4ай деня на майстора Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Август 5, 2006 Автор Share Отговорено Август 5, 2006 Евтиме,не нападай другите поради причината,че ти и още двама души си решихте да се събирате този петък и не се получи."Официалната" форумна среща е веднъж месечно,иначе всеки може да си уговаря рандевута колкото си иска. Да повторя - срещата остава за 11.08 (петък),след 18:30ч. Място - обичайната форумна кръчма,известна още като "Конюшнята","На Кръста" и т.н. :green: Ако има въпроси - задавайте ги тук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 5, 2006 Share Отговорено Август 5, 2006 (Редактирано) че ти и още двама души си решихте да се събирате този петък и не се получи. то така де пък и няма телефони да каже човек, кога окъснава Редактирано Август 5, 2006 от RockoBG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Август 5, 2006 Share Отговорено Август 5, 2006 E уж имаше навитаци и за вчера ама....Даже някои от тях със сигурност щяха да идват. Това са камъни в моята градина... Съжалявам, но така се получи... Другия път... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Август 9, 2006 Share Отговорено Август 9, 2006 Само да напомня, че сбирката е този петък на познатото ви място. Който иска да си купи тениска да ми се обади до четвъртък 18:00 за да мога да му я донеса в петък. След работа направо отивам на сбирката и който си е поръчал му нося, който не си е поръчал ще трябва да се срещаме друг път. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts